Ο Δράκουλας του BBC ξεπροβάλει σε πινακίδα ενώ νυχτώνει, μέσα από αίματα και παλούκια (pic & vids)

Gazzetta team
Ο Δράκουλας του BBC ξεπροβάλει σε πινακίδα ενώ νυχτώνει, μέσα από αίματα και παλούκια (pic & vids)
Σε διαφημιστική πινακίδα του Λονδίνου εμφανίζεται ενώ νυχτώνει, μέσα από... αίματα και παλούκια, ο Δράκουλας -ο οποίος το Σάββατο, 4 Ιανουαρίου, θα είναι διαθέσιμος στο Netflix!

Καταπληκτικό promo από το BBC για τον «Δράκουλα», τη -μίνι- σειρά των δημιουργών του Sherlock, Mark Gatiss και Steven Moffat, που απόψε ολοκληρώνεται, καθώς θα προβληθεί το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο.

Θυμίζουμε, ο «Δράκουλας» έκανε πρεμιέρα στο βρετανικό δίκτυο την Πρωτοχρονιά, με τα τρία επεισόδια, των 90 λεπτών, να προβάλλονται back to back, ενώ ήδη από αύριο, Σάββατο 4 Ιανουαρίου, η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Στο Λονδίνο, λοιπόν, υπάρχει μια φοβερή διαφημιστική πινακίδα... ολοζώντανη!

Τη μέρα υπάρχουν μόνο παλούκια και αίματα, αλλά όσο νυχτώνει εμφανίζεται ο Δράκουλας. Κάτω, δε, σε ένα κουτί, υπάρχει ένα παλούκι, «σε περίπτωση που δείτε βαμπίρ»...

Τα πρώτα σχόλια για την υπερπαραγωγή του BBC είναι εξαιρετικά -παρότι υπάρχουν κάποιες ενστάσεις αναφορικά με την προφορά του Δανού πρωταγωνιστή Κλάις Μπανκ- αλλά και... διχασμένα. Ορισμένοι χαρακτηρίζουν τη σειρά «αριστούργημα», ενώ άλλοι «ένα τρομακτικό θέαμα», που σε κάνει να βλέπεις εφιάλτες.

Ίσως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι τo πρώτο επεισόδιο το παρακολούθησαν 3,6 εκατομμύρια θεατές και το δεύτερο 2,8.

Εμάς, πάντως, μας «ψήνει». Θα το δούμε.