Βρέθηκε ο «Μέγας Αλέξανδρος» της ομώνυμης σειράς του Netflix (vid)

Gazzetta team
Βρέθηκε ο «Μέγας Αλέξανδρος» της ομώνυμης σειράς του Netflix (vid)
Ξεκινούν, στην Αίγυπτο, τα γυρίσματα της νέας σειράς του Netflix «Μέγας Αλέξανδρος», με τον Μπεν Γουίσοου, όπως φαίνεται, στον ρόλο του μεγάλου στρατηλάτη!

Μία από τις μελλοντικές σειρές του Netflix, η οποία θεωρείται δεδομένο ότι θα προκαλέσει... πάταγο στην Ελλάδα -για ευνόητους λόγους- είναι και ο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματεύεται, φυσικά, τη ζωή και την πορεία του μεγάλου στρατηλάτη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αιγυπτιακά Μέσα, τον ερχόμενο Φεβρουάριο -ή τον Μάρτιο, ανάλογα με τον καιρό- θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Όαση Σίβα.

Ο ηθοποιός, δε, που θα ενσαρκώσει τον Μέγα Αλέξανδρο φαίνεται πως είναι ο Βρετανός Μπεν Γουίσοου, με σκηνοθέτη τον Τζακ Όλαντ, που αναμένεται να φτάσει στην Αίγυπτο στα τέλη Ιανουαρίου.

Ο 39χρονος Μπεν Γουίσοου είναι ίσως πιο γνωστός στη χώρα μας από την ταινία «Το άρωμα: Η ιστορία ενός δολοφόνου» (2006), όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως αναφέρεται, θα είναι, παράλληλα, πολλοί, τόσο οι τεχνικοί όσο και οι νέοι Αιγύπτιοι ηθοποιοί που θα συνεργαστούν για τα γυρίσματα στην περιοχή αυτή, που συνέδεσε το όνομά της με τον Αλέξανδρο, καθώς εκεί, στο ιερό του Άμμωνα Δία, λέγεται πως τον υποδέχτηκαν οι Αιγύπτιοι ιερείς με μεγάλες τιμές και ο αρχιερέας τον προσφώνησε «παιδί του Δία».

Αμέσως μετά την τέλεση των γυρισμάτων στην Όαση της Σίβα, η σειρά θα ολοκληρωθεί στο Μαρόκο.