Στο ντοκιμαντέρ του Release ζούμε ξανά το απίθανο καλοκαίρι (vid)

Gazzetta team
Στο ντοκιμαντέρ του Release ζούμε ξανά το απίθανο καλοκαίρι (vid)
Εννέα μέρες σε μισή ώρα! Δείτε το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του Release Athens για τον απίθανο Ιούνιο που ζήσαμε στην Πλατεία Νερού.

Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης του line up για την 5η χρονιά του Release Athens, η εταιρεία διοργάνωσης έφτιαξε ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ, διάρκειας 30 λεπτών, θυμίζοντάς μας όσα ζήσαμε τον περασμένο Ιούνιο, στις εννέα μέρες του φεστιβάλ!

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει εντυπωσιακά πλάνα από τις εννέα ημέρες, τους 44 καλλιτέχνες και μπάντες, που πάτησαν τη σκηνή στην Πλατεία Νερού και μετέτρεψαν κάθε στιγμή σε πραγματική εμπειρία.

Όπως σημειώνει το Release: «Δείτε αποκλειστικές δηλώσεις από τους Damian Marley, Tim Booth (James), Neil Fallon (Clutch), Shame, Fontaines D.C., Hollie Cook, Dub FX, Third World, Morcheeba, JoyCut!

Μιλούν, επίσης, οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ σε κάθε πόστο, από την καλλιτεχνική διεύθυνση, το marketing, την επικοινωνία έως το στήσιμο της σκηνής, αλλά κυρίως -και πάνω από όλους- εσείς!

Σας ευχαριστούμε...»

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2020. Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο site και τα social media του Release Athens για νέες ανακοινώσεις.

Αγορά εισιτηρίων / πληροφορίες: www.releaseathens.gr

LIKE IT / FOLLOW US:

Website: http://www.releaseathens.gr
Facebook: http://www.facebook.com/releaseathens/
Instagram: https://www.instagram.com/release_ath...
Twitter: https://twitter.com/ReleaseAthens
YouTube: http://bit.ly/release-YouTube