Go Go Power Rangers: Έρχεται νέα ταινία και οι φανς ζητούν να είναι για άνω των 17! (pic)

Gazzetta team
Go Go Power Rangers: Έρχεται νέα ταινία και οι φανς ζητούν να είναι για άνω των 17! (pic)
Μια νέα ταινία Power Rangers είναι... στα σκαριά και οι οπαδοί του franchise ζητούν να είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 17 ετών!

Ευχάριστα νέα για τους φανς των Power Rangers, καθώς επισημοποιήθηκε πώς, μέσα στην επόμενη διετία-τριετία, έρχεται μια νέα ταινία, από τον σκηνοθέτη, μάλιστα, της εξαιρετικής σειράς του Netflix, The End of the F***ing World, Jonathan Entwistle.

Η εταιρεία παραγωγής Entwistle βρίσκεται ακόμη σε πρώιμες διαπραγματεύσεις, για να κατευθύνει το έργο, και θα συνεργαστεί με την Paramount Pictures, όπως αποκαλύπτει το The Hollywood Reporter.

Το 2017, θυμίζουμε, κυκλοφόρησε ένα remake, αλλά δεν τα πήγε και πολύ καλά, τόσο στις κριτικές όσο και στο οικονομικό σκέλος, αφού εισέπραξε μόλις 142 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με προϋπολογισμό, περίπου, 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό, ωστόσο, που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι οπαδοί των Power Rangers ζητούν η νέα ταινία να είναι R-rated. Δηλαδή, οι κάτω των 17 να μπορούν να τη δουν μόνο συνοδευόμενοι από ενήλικα. R-rated, για να καταλάβετε, ήταν ο Joker.

«Πρέπει να κάνουν μια ταινία για όλους εμάς, που μεγαλώσαμε βλέποντας Power Rangers», έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ ένας άλλος πρότεινε: «Κάντε απλά μια σειρά R-rated στο Netflix».

Φήμες λένε ότι η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη είτε μέσα στο 2021 είτε το 2022. Ο τεράστιος ανταγωνισμός, ωστόσο, εκείνη τη διετία, λόγω, φυσικά, DC και Marvel, ενδέχεται να μεταφέρει την πρεμιέρα των νέων Power Rangers για το 2023.