Το γαμήλιο τραπέζι στο Chefi θα σου μείνει αξέχαστο

Gazzetta team
Το γαμήλιο τραπέζι στο Chefi θα σου μείνει αξέχαστο
Το boutique restaurant στο Χαλάνδρι φιλοξενεί και αυτό τον χειμώνα τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότεροι από εμάς κανονίζουμε το πού θα μας βρουν οι γιορτές και η αλλαγή του χρόνου. Χιονοδρομικά κέντρα, οικογενειακές συγκεντρώσεις, πρωτοχρονιάτικα πάρτι. Υπάρχει, όμως, και ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων που σχεδιάζουν να παντρευτούν τους επόμενους μήνες ή έχουν μόλις γίνει γονείς και σχεδιάζουν την βάφτιση του παιδιού τους. Για όλους αυτούς υπάρχει το Chefi boutique restaurant.

To αγαπημένο μας στέκι πέρα από το πλούσιο και γευστικό μενού του, το οποίο μπορεί ν' απολαύσει ο καθένας μας σε καθημερινή βάση αναλαμβάνει τη διοργάνωση γάμων (διοργανώνει με πολύ κέφι και LGBT+ γάμους) και βαφτίσεων.

Αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό για αυτό το χειμώνα, μακρυά από τις τετριμμένες αίθουσες δεξιώσεων στα περίχωρα της Αττικής για έναν γάμο ή μια βάφτιση τότε το Chefi είναι ο χώρος σου. Για όσους, παραδόξως, δεν το γνωρίζουν πρόκειται για μια μονοκατοικία με ζεστούς χώρους στο 31 της Περικλέους στο Χαλάνδρι.

Ο cosy χώρος σε συνδυασμό με την χαρούμενη ομάδα εξυπηρέτησης θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το σπίτι σου. Και ποιος δεν θα ήθελε να περάσει μια τόσο σημαντική μέρα της ζωής του σ' ένα χώρο τόσο οικείο όσο το σπίτι του;

Το Chefi διαθέτει το καλύτερο finger food στην πόλη και όπως μας έχει αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξη η Έφη Κότσαπα, ιδιοκήτρια του εστιατορίου: «Στην εσωτερική σάλα, το πάρτι & ο χορός δεν έχει περιορισμό. Ένας πετυχημένος γάμος ή βάφτιση στο Chefi μπορεί να ξεκινήσει Σάββατο και να τελειώσει την Τρίτη!».

Ξέρουμε ότι η οργάνωση ενός γάμου και μιας βάφτισης έχει αρκετό άγχος και περιλαμβάνει μπόλικο προγραμματισμό. Αν, απευθυνθείς στο Chefi δεν θα υπάρχει λόγος να σε προβληματίζει πλέον κάτι, αφού εκεί θα κάνει το πιο fun & fantastic πάρτι που έχεις ονειρευτεί.


Chefi Boutique Restaurant

Περικλέους 31, Χαλάνδρι

Κρατήσεις: τηλ. 2106815774 / E-mail: [email protected]

Website: www.chefi.gr

Facebook: CHEFI

Instagram: chefi_restaurant