To Game R1 θα σε μυήσει στον κόσμο του gaming

Gazzetta team
To Game R1 θα σε μυήσει στον κόσμο του gaming
Η νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 13/12 στο COSMOTE SPORT 1HD.

Τα video games ήταν πάντοτε ριγμένα σε τηλεοπτικό επίπεδο. Αν και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ασχολούνται με το gaming οι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση με σχετικό περιεχόμενο ήταν πάντοτε ελάχιστες ή ακόμα και ανύπαρκτες. Το Game R1 της COSMΟΤΕ TV, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 13/12 στο COSMOTE SPORT 1HD, έρχεται να αποκαταστήσει την τάξη.

Παρουσιαστές της εκπομπής, η οποία θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22:30 ενώ στη συνέχεια τα επεισόδιά της θα είναι διαθέσιμα για δωρεάν on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, καθώς και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, θα είναι ο Παύλος Παπαπαύλου και η Κορίνα Ντιλενιάν. Το περιεχόμενο της καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Από παρουσιάσεις παιχνιδιών και προϊόντων hardware, μέχρι τα τελευταία νέα από τον χώρο των videogames, των eSports και των μεγαλύτερων events σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όσον αφορά την πρεμιέρα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από τα The Game Awards 2019 και του event X019 της Microsoft στο Λονδίνο. Επίσης, θα μάθουν όσα έγιναν στο μεγάλο συνέδριο ταινιών, comics και video games, Athenscon 2019 και θα παρακολουθήσουν όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV ο ηθοποιός Στέφαν Κάπισιτς, o «Colossus» του κινηματογραφικού blockbuster Deadpool.

Επιπλέον, στην εκπομπή θα προβληθούν χαρακτηριστικά video από τα 25 χρόνια παρουσίας του PlayStation στην αγορά και οι δύο παρουσιαστές θα δοκιμάσουν το Death Stranding, το νέο game του Hideo Kojima που κυκλοφορεί για το PlayStation 4.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο επεισόδιο!