«Friends»: Γιατί ο Τζόι και η Φοίβη δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

Gazzetta team
«Friends»: Γιατί ο Τζόι και η Φοίβη δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι
Η φιλία της Φοίβη με τον Τζόι ποτέ δεν εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο και ο λόγος είναι ο παρακάτω.

Κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν των «Friends», από τις πιο αγαπημένες μας ιστορίες υπήρξε η σχέση της Ρέιτσελ με τον Ρος (οι οποίοι απέκτησαν και μια κόρη, την Έμα), αλλά και εκείνη της Μόνικα με τον Τσάντλερ η οποία γινόταν όλο και πιο δυνατή, περνώντας από τη συγκατοίκηση στον γάμο.

Οι φαν της σειράς σίγουρα θυμούνται επίσης ότι λίγο έλειψε να δούμε ζευγάρι και τον Τζόι με τη Ρέιτσελ. Ωστόσο, οι δυο χαρακτήρες που παρέμειναν μόνο φίλοι από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν η Φοίβη με τον Τζόι. Θυμίζουμε ότι η Φοίβη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μάικ, ενώ ο Τζόι… σε κάθε θηλυκή γάτα!

Μιλώντας στη βρετανική ιστοσελίδα Metro.co.uk, ο σεναριογράφος της σειράς Ντέιβιντ Κρέιν, εξήγησε γιατί οι δυο χαρακτήρες δεν έγιναν ζευγάρι, όπως οι φίλοι τους.

«Όταν ο σκοπός σου είναι να κρατήσεις τις ιστορίες των έξι χαρακτήρων μαζί, θα ήταν εύκολο να τους κάνεις όλους ζευγάρια, αλλά πιστεύαμε ότι αυτό θα ήταν λάθος» δήλωσε ο Κρέιν εξηγώντας ότι έπρεπε ήδη να είναι προσεκτικοί όταν ανέπτυσσαν τις ιστορίες των ζευγαριών Ρέιτσελ-Ρος και Μόνικα-Τσάντλερ καθώς δεν ήθελαν να επαναλαμβάνονται στις ιστορίες τους.

«Είχαμε παρουσιάσει τη Ρέιτσελ και τον Ρος ως ζευγάρι, έτσι έπρεπε να πάμε παρακάτω τη σχέση της Μόνικα με τον Τσάντλερ, να δείξουμε κάτι διαφορετικό. Ολόκληρο το ταξίδι αλλά και η κατάληξη της σχέσης, το πώς απέκτησαν παιδιά, έπρεπε να διαφέρουν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση όταν κάνεις μια σειρά για 10 ολόκληρα χρόνια», κατέληξε ο Κρέιν.

Πηγή: Reader.gr