No Time To Die: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τον 25ο Τζέιμς Μποντ (vid)

Gazzetta team
No Time To Die: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τον 25ο Τζέιμς Μποντ (vid)
Το πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο No Time To Die, κυκλοφόρησε και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Αναμονή τέλος!

Μετά το teaser, πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για τον 25ο Τζέιμς Μποντ, με τίτλο No Time To Die και μπορούμε, πλέον, να μετράμε αντίστροφα.

Θυμίζουμε, ο Ντάνιελ Γκρεγκ επιστρέφει για τελευταία φορά σαν Τζέιμς Μποντ, αφού αυτή θα είναι η τελευταία του ταινία ως 007, όπως έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος, με την κουβέντα για τον διάδοχό του να έχει... ανάψει για τα καλά.

Το No Time To Die -που σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα- θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου και κάπου εκεί κοντά αναμένεται και στην Ελλάδα.

Ο 007 έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και χαλαρώνει στην Τζαμάικα, όταν εμφανίζεται ο παλιός του φίλος, Φίλιξ Λέιτερ, της CIA, ζητώντας τη βοήθειά του. Αποστολή τους, να σώσουν έναν επιστήμονα, που έχει πέσει θύμα απαγωγής. Τα πράγματα περιπλέκονται, όμως, όταν ο Μποντ οδηγείται στα χνάρια ενός κακού, ο οποίος κατέχει μία επικίνδυνη, νέα τεχνολογία -και τον οποίο υποδύεται ο εξαιρετικός Ράμι Μάλεκ.