Avatar 2: Μια πρώτη ματιά στο νέο έπος του Τζέιμς Κάμερον (pics)

Gazzetta team
Avatar 2: Μια πρώτη ματιά στο νέο έπος του Τζέιμς Κάμερον (pics)
Τα γυρίσματα του Avatar 2 ολοκληρώθηκαν για το 2019 και στον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Τwitter ανέβηκε μία φωτογραφία από το τεράστιο σετ, που έχει σε πρώτο πλάνο το σκάφος Sea Dragon από τη νέα ταινία. ​

Δέκα χρόνια -και όμως- μετά την κυκλοφορία του Avatar, που έγραψε ιστορία, καθώς εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών (παραμένοντας από τότε στην κορυφή και στην Ελλάδα), η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο μέρος έχει ξεκινήσει.

Και όχι μόνο, βέβαια, το δεύτερο, αφού ο Τζέιμς Κάμερον, που έχει δηλώσει ότι θα κάνει συνολικά τέσσερα σίκουελ της ταινίας, γυρίζει, παράλληλα, και το τρίτο!

Το Avatar 2, παραγωγή της 20th Century Fox, θα βγει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2021, με τους βασικούς πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας -Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόε Σαλντάνα, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Στίβεν Λανγκ, Ματ Τζέραλντ- και μαζί τους Κέιτ Γουίνσλετ, Έντι Φάλκο, Βιν Ντίζελ.

Το Avatar 3 θα κυκλοφορήσει ακριβώς δύο χρόνια μετά και το Avatar 4 στις 19 Δεκεμβρίου 2024. Θεωρητικά, δηλαδή, μέσα στην επόμενη πενταετία θα τα έχουμε δει όλα.

Τα γυρίσματα, λοιπόν, ολοκληρώθηκαν για το 2019 και στον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Τwitter ανέβηκε μία φωτογραφία από το τεράστιο σετ, που έχει σε πρώτο πλάνο το σκάφος Sea Dragon από τη νέα ταινία. ​

Τον περασμένο Οκτώβριο, άλλωστε, είχε ανέβει άλλη μία φωτογραφία.

Ανυπομονούμε...