Ο παραγωγός του Bohemian Rhapsody θα κάνει ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον!

Gazzetta team
Ο παραγωγός του Bohemian Rhapsody θα κάνει ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον!
Μετά την τεράστια επιτυχία του Bohemian Rhapsody, ο Γκρέιαμ Κινγκ ετοιμάζεται να φέρει στη μεγάλη οθόνη την καριέρα και τη ζωή(;) του Μάικλ Τζάκσον!

Αν αναρωτιέστε, βέβαια, για το ερωτηματικό, είναι γιατί μάλλον δύσκολα θα δούμε στην ταινία και την άλλη πλευρά του τεράστιου καλλιτέχνη.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στο σκάνδαλο παιδεραστίας σε βάρος του, που επανήλθε στην επικαιρότητα με το ντοκιμαντέρ ''Leaving Neverland'' του HBO.

Για να το εξηγήσουμε καλύτερα, οι παραγωγοί, και ο ίδιος ο Κινγκ, πήραν την έγκριση του ιδρύματος Τζάκσον, αλλά και της οικογένειάς του, για να κάνουν την ταινία. Άρα, το σενάριο θα περάσει, δεδομένα, από έλεγχο...

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το ίδρυμα Τζάκσον μήνυσε το HBO, αξιώνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια, μετά την προβολή του ''Leaving Neverland''.

Όπως και να έχει, μια ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, πόσω μάλλον από τη στιγμή, δε, που σεναριογράφος θα είναι ο Τζον Λόγκαν, ο οποίος υπέγραψε -φαρδιά πλατιά- τη σειρά ''Penny Dreadful'' και την ταινία του James Bond, ''Skyfall''.

Και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε, αφενός ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και αφετέρου ποιος θα αναλάβει το εξαιρετικά δύσκολο έργο να υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον.

O Rami Malek... έδωσε ρέστα ως Freddie Mercury στο Bohemian Rhapsody, το ίδιο και o Taron Egerton ως Elton John στο Rocketman. Αλλά τώρα μιλάμε, ίσως, για έναν πολύ πιο δύσκολο χαρακτήρα.

Υπομονή. Θα τα μάθουμε όλα εν καιρώ.