Κουίζ: Πόσο έτοιμος είσαι για την Black Friday;

Gazzetta team
Κουίζ: Πόσο έτοιμος είσαι για την Black Friday;
Η μέρα με τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για ψώνια πλησιάζει. Ήρθε η ώρα να τεστάρεις την ετοιμότητά σου.

Ως το 2016 για να μπούμε σε κλίμα Χριστουγέννων έπρεπε είτε το πρώτο εποχιακό μαγαζί της γειτονιάς μας να ντυθεί με χριστουγεννιάτικα είτε να ακούσουμε για πρώτη φορά το «Last Christmas» σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό.

Από το 2016 και τον ερχομό της Black Friday στην Ελλάδα από τα Public, έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα από την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, μιας και από τότε μας δίνεται η δυνατότητα ν’ αρχίσουμε τα εορταστικά μας ψώνια σε τιμές μάλιστα πολύ χαμηλότερες από αυτές των εορτών.

Η φετινή Black Friday πέφτει στις 29/11 κάτι που σημαίνει πως όλοι έχουμε λίγο πολύ ξεκινήσει να δημιουργούμε έξυπνες λίστες με όλα όσα θέλουμε να αποκτήσουμε. Σε αυτό έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο τα Public τα οποία πέρυσι έδωσαν την ευκαιρία στους καταναλωτές να δηλώσουν τι επιθυμούσαν να αποκτήσουν σε τιμές Black Friday και να διαμορφώσουν εκείνοι τις προσφορές και τις τιμές των προϊόντων μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Εδώ θα βρεις όλες τις κατηγορίες προϊόντων που μπορείς να αποκτήσεις αυτή τη Black Friday από τα Public στοχεύοντας σε έξυπνες και επώνυμες αγορές. Είσαι, όμως, έτοιμος για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της φετινής Black Friday;

Δημιουργήσαμε το παρακάτω κουίζ για να τεστάρουμε την ετοιμότητά σου.

Λοιπόν;