Γιατί το After Office Party του STRONGBOW θα συζητιέται για καιρό! (pics)

Gazzetta team
Γιατί το After Office Party του STRONGBOW θα συζητιέται για καιρό! (pics)
Μα αλήθεια; Μια πράσινη όαση με δέντρα και γκαζόν στο κέντρο της Αθήνας;

Το απόγευμα της Παρασκευής είναι η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας. Έχεις μόλις σχολάσει από τη δουλειά και έχεις μπροστά σου δυόμιση μέρες μέχρι να ξαναπάς στο γραφείο. Δεν είναι τυχαίο πως οι καλύτερες έξοδοι γίνονται τότε. Γεγονός που αποδείχθηκε περίτρανα στο μεγαλύτερο After Office Party του STRONGBOW που έγινε την Παρασκευή, 1/11 στο Art Factory.

Όσο όμως ενδιαφέρουσες και να ήταν οι προηγούμενες Παρασκευές όσων βρεθήκαμε στον Ταύρο εκείνο το απόγευμα, δεν μπορούν να συγκριθούν με το party του STRONGBOW. Ένα party που ξεκίνησε μετά τη δύση του ηλίου και θα θυμόμαστε για καιρό.

Το party περιλάμβανε πολλά happenings, εκπλήξεις και δροσιστικό μηλίτη STRONGBOW σε ένα αγνώριστο Art Factory το οποίο από παλιό εργοστάσιο είχε μεταλλαχθεί σε μια όαση μέσα στην πόλη. Μια όαση με δέντρα, φυσικό γκαζόν, κούνιες, φωτάκια και αιώρες. Ένα τοπίο που προμήνυε πως το πάρτι που ξεκινούσε θα έμενε σε όλους αξέχαστο.

Το πάρτι έβαλε από την αρχή τον πήχη ψηλά, αφού ξεκίνησε με το πρόγραμμα δύο εκ των μεγαλύτερων Ελλήνων stand up comedians. Του Μιχάλη Μαθιουδάκη και του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου. Οι παρευρισκόμενοι γέλασαν με την καρδιά τους τόσο με αστεία που τους έχουν καθιερώσει στο χώρο όσο και με καινούργιο υλικό, η διάθεση έφτασε στα ύψη και όλα ήταν έτοιμα μετά το performance τους για το μεγάλο happening της βραδιάς.

Αυτό δεν ήταν άλλο από το live του Φοίβου Δεληβοριά και της μπάντας του. O σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός τραγούδησε τις μεγαλύτερες του επιτυχίες με την συμμετοχή και της Νεφέλης Φασούλη συνεπαίρνοντας το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να σιγοτραγουδά τους στίχους των κομματιών του.

Η όαση του STRONGBOW με λίγες αλλά ουσιαστικές πινελιές κατάφερε να μετατρέψει μια συνηθισμένη Παρασκευή, σε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη μουσική. O Pepper 96.6 με την DJ Κλαούντια Μάτολα, ανέλαβε τα decks και απογείωσε το party με τις μουσικές της επιλογές.

Το After Office Party του STRONGBOW πέρα από την αξέχαστη διασκέδαση που προσέφερε αποτέλεσε και μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς. Ανθρώπους που δύσκολα συναντάμε μαζεμένους μια μέρα μέσα στην εβδομάδα, αφού συνήθως μας τρώει όλους η καθημερινότητα.

Το party του STRONGBOW μάς κακόμαθε γιατί τα είχε όλα. Stand up comedians, μεγάλους τραγουδιστές, άφθονα δροσιστικά ποτά και υπέροχη διάθεση.

Είναι παράλογο το γεγονός ότι περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο;

#STRONGBOWYOURDAY
#CIDER