Lady Gaga: «Θέλαμε με τον Μπράντλει Κούπερ να πιστέψει ο κόσμος πως ήμασταν ερωτευμένοι»

Gazzetta team
Lady Gaga: «Θέλαμε με τον Μπράντλει Κούπερ να πιστέψει ο κόσμος πως ήμασταν ερωτευμένοι»
Η Lady Gaga σε συνέντευξή της άφησε να εννοηθεί πως κατά κάποιο τρόπο το είχαν «οργανώσει» ώστε στα Όσκαρ να φανεί πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Τον περασμένο Φεβρουάριο μετά την εμφάνιση της Lady Gaga και του Μπράντλει Κούπερ στα βραβεία Όσκαρ, οι φήμες οργίασαν πως μεταξύ τους υπάρχει ειδύλλιο.

Εξάλλου εκείνο το διάστημα είχε περάσει λίγος καιρός από την προβολή της ταινίας τους «A star is born».

Η ίδια είπε στην συνέντευξή της πως και οι δυο επεδίωξαν οι θεατές των Όσκαρ να νιώσουν την χημεία μεταξύ τους, γι αυτό τραγούδησαν με αυτό τον τρόπο.

Η Gaga είπε στο περιοδικό: «Εννοώ, φτιάξαμε μια ιστορία αγάπης. Φυσικά θέλαμε να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι ήμασταν ερωτευμένοι. Και θέλαμε οι άνθρωποι να αισθανθούν την αγάπη αυτή στα Όσκαρ».

«Δουλέψαμε σκληρά πάνω σ’ αυτό, δουλέψαμε για μέρες ώστε να φανεί έτσι στα Όσκαρ. Το είχαμε σχεδιάσει και βγήκε σαν παράσταση».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι η ίδια και ο Μπράντλεϊ Κούπερ πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Έπεισαν τον κόσμο πως υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

«Μιλήσαμε με τον Μπράντλεϊ γι’ αυτό», είπε και συνέχισε: «Θεωρούμε πως κάναμε καλή δουλειά», αναφέρει η Daily Mail.

Αξίζει να σημειωθεί πως τέσσερις μήνες μετά τα Όσκαρ, τον Ιούνιο του 2019, ο Μπράντλεϊ Κούπερ χώρισε με την Ιρίνα Σάικ, με τα ΜΜΕ να αναφέρουν πως μάλλον η πέτρα του σκανδάλου ήταν η Lady Gaga.

Οι δυο τους για μεγάλο διάστημα δεν επιβεβαίωναν αλλά ούτε και διέψευδαν τις φήμες και πλέον η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε τον πραγματικό λόγο.