Κουίζ: Πόσο έτοιμος είσαι για κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά;

Gazzetta team
Κουίζ: Πόσο έτοιμος είσαι για κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά;
Τεστάρουμε την ετοιμότητα σου ενόψει 2020.

Τίποτα στη ζωή δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών εκεί έξω που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητά της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα. Το θέμα είναι πόσο έτοιμος είσαι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου κάνοντας κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά.

Με αφορμή το λανσάριμα του myblu στην Ελλάδα, του προϊόντος νέας γενιάς της Imperial Tobacco Hellas, δημιουργήσαμε το παρακάτω κουίζ για να τσεκάρουμε πόσο έτοιμος είσαι για κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά. To myblu είναι ήδη πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στη Δυτική Ευρώπη, εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα στην εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου και διαθέτει προγεμισμένες κάψουλες σε 2 επιλογές περιεκτικότητας νικοτίνης και 5 επιλογές γεύσεων.

Λοιπόν, είσαι έτοιμος για το κουίζ;

Ανεξάρτητα από την ετοιμότητά σου όπως την έκρινε το παραπάνω κουίζ, έχει έρθει η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα με σωστότερες επιλογές. Καλύτερες επιλογές σαν το myblu. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την κάψουλα με την γεύση που σου αρέσει επιλέγοντας ανάμεσα σε blue ice, tobacco, strawberry mint & tobacco vanilla και η εμπειρία ξεκινά. Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσεις άλλο τις νέες σου αποφάσεις. Το 2020 πλησιάζει.