Έρχεται φεστιβάλ αφιερωμένο στην σειρά The Sopranos (vid)

Gazzetta team
Έρχεται φεστιβάλ αφιερωμένο στην σειρά The Sopranos (vid)
Το SopranosCon, ένα Φεστιβάλ με θέμα τη θρυλική τηλεοπτική σειρά "The Sopranos" (Οι Σοπράνος), διοργανώνεται τον ερχόμενο μήνα στο Νιου Τζέρσεϊ και θα περιλαμβάνει εκθέσεις, προβολές, συζητήσεις με τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν και διαγωνισμούς κοστουμιών.

Η διαδραστική γιορτή "«Sopranos» meets Comic-Con" αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 10.000 θαυμαστές της σειράς από την Αυστραλία έως την Αγγλία που θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με 40 μέλη του καστ.

Οι διοργανωτές, φανατικοί θαυμαστές της βασισμένης σε κλασικές ταινίες μαφίας σειράς, Μάικλ Μότα, Ντάνιελ Τρέιντερ και Τζο Φάμα γνώριζαν ότι πολλοί άνθρωποι επιθυμούσαν διακαώς να τιμήσουν το δημιούργημα του Ντέιβιντ Τσέις, 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή και ενόψει του επερχόμενου prequel.

Ο Τόνι Σιρίκο (Πόλι), ο Ντομινίκ Τσιανέζε (θείος Τζούνιορ), η Ντρέα Ντε Ματέο (Αντριάνα λα Τσέρβα), ο Φεντερίκο Καστελούτσιο (Φούριο Τζούντα) θα πάρουν μέρος σε συζητήσεις, θα τραγουδήσουν και θα υπογράφουν αυτόγραφα.

Το άλογο που πήρε μέρος σε επεισόδιο της σειράς και πολλές πάπιες, (ο Τόνι Σοπράνο είχε φέρει αγριόπαπιες στην πισίνα του) θα συμμετάσχουν επίσης στο Φεστιβάλ.

Το Holsten's κατάστημα πώλησης παγωτών που παρουσιάστηκε στο φινάλε της σειράς και η πιτσαρία Brooklyn Pizza Crew θα εκπροσωπήσουν την ιταλική γαστρονομία.

Το διήμερο Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Meadowlands του Νιου Τζέρσεϊ.

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται στο HBO το 1999 και ολοκληρώθηκε μετά από έξι κύκλους και 86 επεισόδια το 2007 αποσπώντας 18 Emmy.

Η επιστροφή των Sopranos στη συνείδηση της ποπ κουλτούρας προκάλεσε για άλλη μια φορά αδιάκοπες συζητήσεις για το διχαστικό τέλος της, την πιο βίαιη διακοπή στην ιστορία της τηλεόρασης με την οθόνη να μαυρίζει. Οι θαυμαστές ακόμη και σήμερα μιλούν για τη μοίρα του Τόνι Σοπράνο (Τζέιμς Γκαντολφίνι).

"Υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν έχουν τελειώσει. Δεν θα τελειώσουν ποτέ. Οι άνθρωποι θα ψάχνουν για πάντα απαντήσεις και δεν θα τις λαμβάνουν. Και αυτό είναι τόσο συναρπαστικό και κάνει τους ανθρώπους τόσο ενθουσιασμένους γι' αυτό" εκτιμούν οι διοργανωτές του SopranosCon.