Ο τέταρτος κύκλος του Mr. Robot αποκλειστικά στo COSMOTE SERIES HD

Gazzetta team
Ο τέταρτος κύκλος του Mr. Robot αποκλειστικά στo COSMOTE SERIES HD
Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς φαινόμενο, παίζει κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο COSMOTE SERIES HD, 24 ώρες μετά την Αμερική.

Ξέρουμε τι κάνεις από την Δεύτερα 7 Οκτωβρίου ακριβώς στις 10 το βράδυ και κάθε Δευτέρα. Δεν είμαστε μάγοι και δεν είναι κάτι δύσκολο. Ό,τι κάνουμε και εμείς εκείνη την ώρα.

Το Mr. Robot είναι μια σημαντική σειρά για πάρα πολλούς λόγους.

Η τελευταία σεζόν της σειράς που έβαλε το... hacking σε κάθε σπίτι παίζει αποκλειστικά στο COSMOTE SERIES HD και πραγματικά η 4η και τελευταία σεζόν έχει ξεπεράσει ως τώρα τις προσδοκίες μας.

Γιατί το Mr. Robot ανήκει σε εκείνη την κλειστή κάστα των σειρών που όχι μόνο έχτισαν ένα φανατικό κοινό αλλά επηρέασαν όσο λίγες την pop κουλτούρα τα τελευταία χρόνια.

Πρώτα πρώτα έχει υπέροχη γραφή και μοναδικά σεναριακά ευρήματα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και την ένταση κάθε επεισοδίου κάνοντάς σε να ανυπομονείς για το επόμενο.

Έπειτα είναι μια σειρά που είναι όχι μόνο αυτό που λέμε «της εποχής του», αγγίζοντας θέματα όπως η επιστήμη της τεχνολογίας των υπολογιστών, οι οικονομικές ανισότητες και ο συσσωρευμένος θυμός «του απλού κόσμου», αλλά είναι μια σειρά που είναι μπροστά από την εποχή της. Και είναι μπροστά από την εποχή της επειδή μας λέει το πολύ απλό: ο κόσμος προχωράει, εξελίσσεται και το παιχνίδι πλέον παίζεται αλλιώς. παίζεται με μέσα που δε μπορούμε πια να καταλάβουμε και όλα κρέμονται σε μια κλωστή.

Και σε αυτό χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημιουργό της, Σαμ Εσμάιλ.

Και από τα χείλη του δημιουργού της το καλοκαίρι μάθαμε πως η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία. Δεν είναι όλα τα νέα όμως δυσάρεστα. Η τελευταία σεζόν της σειράς θα έχει 13 επεισόδια, από τα 10 στα οποία μας έχει συνηθίσει.

«Οταν δημιούργησε το “Mr. Robot” πίστευα πως θα ήταν αρκετά εξειδικευμένη τηλεοπτική σειρά με ένα μικρό καλτ κοινό. Τα τελευταία όμως 3 χρόνια, έχει γίνει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό, και νιώθω συγκινημένος από την αναγνώριση που έχει δεχτεί, αλλά και το υπέροχο καστ και συνεργείο το εργάζεται πυρετωδώς για να φέρουν το όραμά μου στη ζωή. Από την πρώτη κιόλα μέρα, όδευα προς ένα φινάλε – και καθώς έφτιαχνα τη νέα σεζόν του “Mr. Robot” κατάλαβα πως το φινάλε είναι εδώ. Σε όλους τους φαν της σειράς: σας ευχαριστώ για τα τελευταία τρία χρόνια, και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας την τελευταία σεζόν» δήλωσε ο Εσμάιλ προετοιμάζοντας μας για αυτό που θα ακολουθήσει.

Αυτά τα 4 χρόνια έχουν γίνει πολλά. Ο Ραμί Μαλέκ πήρε Όσκαρ, ο Σαμ Εσμάιλ έγινε ένας από τους TOP δημιουργούς της τηλεόρασης και το Mr. Robot πήρε 2 Χρυσές Σφαίρες!

Το Mr. Robot θα τελειώσει, αλλά κάτι μας λέει ότι τα επεισόδια δε θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε και να τα ξαναβλέπουμε.

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς εξελίσσεται κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του 2015 και είναι γεμάτη με hackers, άφθονο αίμα και με απαντήσεις στις πιο πιεστικές ερωτήσεις της σειράς.

To Mr. Robot προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο COSMOTE SERIES HD. Επιπλέον, κάθε επεισόδιο μετά την προβολή του στο κανάλι είναι διαθέσιμο On Demand στην δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.​