Το Frayed ξέρει τι θα κάνεις αυτό το φθινόπωρο

Gazzetta team
Το Frayed ξέρει τι θα κάνεις αυτό το φθινόπωρο
Η νέα μίνι σειρά της COSMOTE TV που θα σε κρατάει σπίτι σου κάθε Πέμπτη βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν έχει πέσει ακόμα, αλλά πού θα πάει; Το φθινόπωρο έστω ημερολογιακά έχει μπει και είναι θέμα χρόνου (;) να μπει και από άποψη καιρού. Θα έρθουν τα πρωτοβρόχια και τα πρώτα κρύα. Και τι καλύτερο να συνοδεύσεις τον φθινοπωρινό καιρό από μια καλή σειρά; Η COSMOTE TV το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, για αυτό το λόγο έχει γεμίσει το φθινοπωρινό πρόγραμμά της με σειρές που δεν θα σε αφήνουν να βγεις από το σπίτι. Μια από αυτές, με την οποία θα καταπιαστούμε παρακάτω είναι το Frayed.

Πρόκειται για μια αυστραλοβρετανική γλυκόπικρη κωμωδία με 6 επεισόδια στην πρώτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 17/10 στις 23:00 στο COSMOΤΕ SERIES HD και προβάλλεται την ίδια ώρα κάθε Πέμπτη.

Το σενάριο: Στο Λονδίνο του 1988, η ζωή της Simone Burbeck φαίνεται τέλεια. Ζει σ’ ένα αρχοντικό με τον τέλειο σύζυγό της και τα παιδιά της, κάνοντας πλουσιοπάροχη ζωή.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: όλα είναι ψέματα. Όταν ο σύζυγός της πεθαίνει από καρδιακή προσβολή στο κρεβάτι με μια πόρνη αποκαλύπτεται η πραγματική κατάσταση των οικονομικών τους.

Η Simone είναι άφραγκη, άστεγη και κοινωνικά απόβλητη. Χωρίς άλλες επιλογές και με δύο παιδιά σε εφηβική ηλικία, αναγκάζεται να επιστρέψει στο οικογενειακό σπίτι της στο Newcastle της Αυστραλίας. Αποδεικνύεται ότι το παρελθόν της Simone δεν είναι η ιστορία που είπε σε όλους στο Λονδίνο. Τίποτα για τη Simone δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι. Και το πραγματικό της όνομα είναι Sammy.

Η Sammy μένει για λίγο στο Νιουκάστλ, ενώ καταστρώνει την στρατηγική της για να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Ωστόσο, η ζωή και οι άνθρωποι, από τους οποίους έτρεξε μακριά πριν από πάνω από 20 χρόνια, την τραβούν σιγά σιγά πίσω. Η Sammy σκέφτηκε ότι θα μπορούσε απλά να κλείσει την πόρτα στο παρελθόν της. Αλλά το παρελθόν της είναι έτοιμο να ρίξει κάτω αυτή την πόρτα.

Το cast: Sarah Kendall (Beehive Series), Matt Passmore (Jigsaw, Son Of The Mask), Kerry Armstrong (2:22, Lantana), Ben Mingay (Hacksaw Ridge), Diane Morgan (Funny Cow, Me Before You), Robert Webb (Absolutely Fabulous: The Movie)

Και επειδή όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα από κάτω, στη σειρά που έχει σκηνοθετήσει οι Shaun Wilson (Rosehaven Series), Jennifer Leacey (The Wrong Girl Series) παίζει και ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός George Houvardas o οποίος έγινε γνωστός ως Nick Karandonis από την σειρά Packed To The Rafters.