Τα πήρε όλα στο Football Manager και τον προσέλαβαν σε επαγγελματικό σύλλογο!

Τα πήρε όλα στο Football Manager και τον προσέλαβαν σε επαγγελματικό σύλλογο!
Ενας νεαρός άντρας από το Football Manager κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρό του και να δουλέψει σε κανονική ομάδα!

Ο 22χρονος Αντρέι Πάβλοβιτς αποφάσισε να στείλει τα επιτεύγματά του στην FK Bežanija.

Όντας 16 χρόνια στον πάγκο της εν λόγω ομάδας στο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, ξεκίνησε από τη Δεύτερη Κατηγορία και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, νικώντας ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Σϊτι, Τότενμ και Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, έχει κατακτήσει 10 διαδοχικούς τίτλους πρωταθλήματος και άλλα έξι Κύπελλα Σερβίας, με το σύλλογο που εδρεύει στο Νέο Βελιγράδι.

Ο σύλλογος, στην πραγματικότητα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση της Prva Liga.

Ο Πάβλοβιτς, θέλησε να βοηθήσει τον Γκόραν Ντάγκολιτς (προπονητής ομάδα) κι ο σύλλογος, προς έκπληξή του, του πρόσφερε ρόλο αναλυτή δεδομένων.

«Εφτασε σ'΄αυτούς με τα επιτεύγματά μου στο FM και τους πρότεινα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω. Δεν περίμενα ότι θα με καλούσαν.

Είχαμε μια φιλική κουβέντα κι ο διευθυντής του συλλόγου με ρώτησε αν θα μπορούσα να πάω το Σάββατο στον αγώνα για να δω πώς πάνε τα πράγματα.. Πρότεινα ότι θα μπορούσα να βοηθήσω αλλά δεν περίμενα να μου τηλεφωνήσουν. Πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σοκαρίστηκα, αλλά όταν μιλήσαμε με ρώτησαν αν μπορούσα να το κάνω εθελοντικά επειδή βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση».

Ο Αντρέι έκανε την... πρεμιέρα του ως αναλυτής δεδομένων στη νίκη της Bežanija με την Dedinje.

Μάλιστα, τα ευρήματά του τα δημοσίευσε στο Reddit για να τα διαβάσουν οι χρήστες.

Η αναφορά του για την άμυνα και την επίθεση εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ομάδας που του ζήτησαν να κάνει κάτι παρόμοιο και για την Κ21.

Αναμφισβήτητα, ο Αντρέι έχει την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του.