Πρώτο trailer για το ''Richard Jewell'' του Κλιντ Ίστγουντ, που ψάχνει την αλήθεια για τους Ολυμπιακούς της Ατλάντα... (vid)

Gazzetta team
Πρώτο trailer για το ''Richard Jewell'' του Κλιντ Ίστγουντ, που ψάχνει την αλήθεια για τους Ολυμπιακούς της Ατλάντα... (vid)
Το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης, νέας ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ με τίτλο ''Richard Jewell'' κυκλοφόρησε, με τον ακούραστο 89χρονο, πια, σκηνοθέτη να ψάχνει την αλήθεια γύρω από την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα, το 1996.

Στη νέα του δουλειά, ο Ίστγουντ ασχολείται με τα δραματικά γεγονότα εκείνων των Αγώνων, όταν ένας φύλακας, ο Ρίτσαρντ Τζούελ (τον οποίο υποδύεται ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ), βρίσκει μια βόμβα σε ένα πάρκο και καλεί τις Αρχές.

Η συνέχεια, ωστόσο, μετατρέπεται σε θρίλερ...

Ο Τζούελ από ήρωας γίνεται... τρομοκράτης, καθώς οι Αρχές αρχίζουν να τον κατηγορούν πως ο ίδιος έβαλε τη βόμβα εκεί και πως τώρα κάνει τον ανήξερο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ταινία του Κλιντ Ίστγουντ μέσα σε σχεδόν έναν χρόνο, μετά και το ''The Mule'' στα τέλη του 2018.

Το σενάριο του ''Richard Jewell'' το έχει γράψει ο Μπιλ Ρέι (υποψήφιος για Όσκαρ για το σενάριο του ''Captain Phillips'' με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς), που βασίζεται σε ένα άρθρο του Vanity Fair με τίτλο ''American Nightmare-Τhe Ballad of Richard Jewell'' γραμμένο από την Μαρί Μπρένερ.

Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου και κάπου εκεί κοντά, λογικά, θα τη δούμε και στην Ελλάδα.

Ιδού το trailer: