Duo Λίμπα: Η δυναμική ερμηνεία που επιλέχθηκε από το X Factor Global! (vid)

Gazzetta team
Duo Λίμπα: Η δυναμική ερμηνεία που επιλέχθηκε από το X Factor Global! (vid)
To ντουέτο του Gary Frad με τον Βασίλη Λουκαδάκη από το ελληνικό X Factor προκάλεσε αίσθηση και στο εξωτερικό, καθώς επιλέχθηκε από το επίσημο κανάλι του Global!

Για όσους μένουν, εργάζονται ή απλά βολτάρουν στη Γλυφάδα, το όνομα μπορεί κάτι να θυμίζει. Οι Duo Λίμπα είναι μουσικοί του δρόμου, παίζουν στη Μεταξά καθημερινά και μαγεύουν περαστικούς και μόνιμους θαμώνες. Τόσο ο Gary Frad, όσο και ο Βασίλης Λουκαδάκης είναι φυσικά επαγγελματίες, ζουν εδώ και χρόνια από τη μουσική τους και πέραν του δρόμου εμφανίζονται σε διάφορες σκηνές.

Το Duo λοιπόν τα μάζεψε και αποφάσισε να τα κάνει... Λίμπα στο X Factor, κάνοντας δυναμικό μπάσιμο με μια διασκευή του "Suspicious Minds", η οποία προκάλεσε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές. Η ερμηνεία τους μάλιστα ήταν τόσο καλή, που έκανε το X Factor Global να τους επιλέξει και να παίξει το τραγούδι τους, χαρακτηρίζοντας το ντούετο «εκθαμβωτικό»!

Να σημειωθεί ότι οι Duo Λίμπα στη φάση των chair challenge, συνενώθηκαν με την AppARTία από τον Βόλο και ως εξάδα, πλέον, μπαίνουν δυναμικά στα live του X Factor με στόχο να φτάσουν μέχρι και τον τελικό του δημοφιλούς talent show.

Το βράδυ της Δευτέρας (7/10, 22.00) είναι καλεσμένοι στην εκπομπή "Κάνε παιχνίδι μόνος σου" στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8.