Η τεχνολογία de-aging κάνει θαύματα: Στο νέο trailer του Irishman ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι 30 χρόνια νεότερος (pics & vid)

Gazzetta team
Η τεχνολογία de-aging κάνει θαύματα: Στο νέο trailer του Irishman ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι 30 χρόνια νεότερος (pics & vid)
Δύο μήνες έμειναν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε στο Netflix.

Φουντώνει η ανυπομονησία για το Irishman του Μάρτιν Σκορσέζε!

Δύο μήνες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix (27 Νοεμβρίου), δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμη ένα trailer, που μεγαλώνει την προσμονή μας.

Ο ενθουσιασμός, φυσικά, δεν έχει να κάνει μόνο με το καστ, το οποίο περιλαμβάνει τους... παλιόφιλους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι, αλλά και με την ίδια την ιστορία του Irishman, που βασίζεται στο εξαιρετικό ''I Heard You Paint Houses'' του Charles Brandt, που διηγείται την ιστορία του Frank Sheeran, του «Ιρλανδού», όπως ήταν το παρατσούκλι του.

Ο πρώην γκάνγκστερ και βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αφηγείται πώς σκότωσε περισσότερους από 25 ανθρώπους με διαταγή του αρχιμαφιόζου Russell Bufalino (Τζο Πέσι) και του αφεντικού του συνδικάτου οδηγών φορτηγών, Jimmy Hoffa (Αλ Πατσίνο).

Στο νέο trailer, δε, βλέπουμε για πρώτη φορά την εκπληκτική μεταμόρφωση του 76χρονου Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τη χρήση της τεχνολογίας de-aging, η οποία έχει τη δυνατότητα να ξανακάνει νέους τους ηθοποιούς!

Το εφέ βασίζεται σε μια τεχνολογία που ανέπτυξε η Industrial Light & Magic, η εταιρεία, δηλαδή, που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας. Λόγω της χρήσης του de-aging, άλλωστε, το μπάτζετ του Irishman έφτασε τα 160 εκατομμύρια δολάρια!