Προβλέπεται «κάψιμο»: Το Mario Kart έρχεται στα κινητά! (vids)

Gazzetta team
Προβλέπεται «κάψιμο»: Το Mario Kart έρχεται στα κινητά! (vids)
Φήμες ότι 35άρηδες πηδάνε από τα παράθυρα ελέγχονται ως ανακριβείς.

Υπέροχα νέα για τους οπαδούς των παλιών, καλών παιχνιδιών της Nintendo -που βασανίζονται δεκαετίες τώρα, αφού, πράγματι, δεν είναι και πολύ εύκολο να βάλεις μια τηλεόραση και ένα Ν64 στην τουαλέτα.

Από την ερχόμενη Τετάρτη, όμως, 25 Σεπτεμβρίου, αλλάζουν τα πάντα, καθώς το θρυλικό Mario Kart έρχεται για πρώτη φορά στα κινητά -iOS και Android!

Το νέο δημιούργημα (και σίγουρα αριστούργημα) της Nintendo λέγεται Mario Kart Tour και φέρνει στην -πολύ- μικρή οθόνη τον κόσμο του Mario Kart, με το 10ο παιχνίδι της σειράς.

Ο παίκτης θα έχει και πάλι την επιλογή να τρέξει, μεταξύ άλλων, ως Princess Peach, Yoshi, Bowser και φυσικά, ως Mario. Ο στόχος παραμένει ίδιος: Να φτάσεις ως το τέλος της διαδρομής το ταχύτερο δυνατό, με οποιοδήποτε μέσο κρίνεις απαραίτητο. Αρκεί να μαζεύεις power ups, για να πετάς λάδια στους υπόλοιπους. Όπως τον παλιό καλό καιρό.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν 64 διαδρομές και 16 κύπελλα. Α, και μπορείτε να επιλέξετε να αγωνιστείτε κόντρα στον υπολογιστή ή online απέναντι σε -μέχρι- επτά αληθινούς ανθρώπους! Καθώς περνάτε πίστες, θα ξεκλειδώνετε ολοένα και περισσότερο περιεχόμενο.

Το Mario Kart Tour θα είναι διαθέσιμο σε Android και iOS από τις 25 Σεπτεμβρίου 2019. Υπάρχουν φήμες ότι θα είναι δωρεάν, αλλά στη συνέχεια, λογικά, θα πρέπει να πληρώσουμε για να πάρουμε το πλήρες παιχνίδι.

Περιμένουμε να δούμε. Λίγες μέρες έμειναν.