Διέρρευσε ο πρωταγωνιστής της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! (pics)

Gazzetta team
Διέρρευσε ο πρωταγωνιστής της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! (pics)
Αφού αρχίζουν να έρχονται στο «φως» πληροφορίες σχετικά και με το καστ, πάει να πει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει, επιτέλους, ξεκινήσει!

Και το όνομα αυτού, Will Poulter!

Ο 26χρονος ηθοποιός, που είδαμε στο οσκαρικό ''The Revenant'' με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο ''Bandersnatch'' του Black Mirror και στην ταινία τρόμου ''Midsommar'', θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Την είδηση έφεραν στο «φως» Deadline και Variety (χωρίς να αναφέρουν ποιον ρόλο θα έχει), ενώ το Amazon δεν επιβεβαιώνει τίποτα προς το παρόν. Σύντομα, ωστόσο, αναμένεται να έχουμε μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το καστ της πολυαναμενόμενης σειράς. Τον εξαιρετικά ταλαντούχο Poulter μπορείτε να απολαύσετε αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους, αφού τώρα προβάλλεται το πολύ καλό ''Midsommar''.

Θυμίζουμε, το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα της σειράς από τον Νοέμβριο του 2017. Ξέρουμε ήδη πως δεν θα έχει καμία σύνδεση με όσα έγιναν στην επική τριλογία προ 20ετίας (και βάλε), αφού θα μας ταξιδέψει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, στη δεύτερη εποχή.

H δεύτερη εποχή διήρκεσε 3441 χρόνια και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Σάουρον από την τελευταία συμμαχία των ανθρώπων με τα ξωτικά, μετά την πτώση του Νούμενορ. Άρα, ενδεχομένως να δούμε τώρα πώς ξεκίνησε η δεύτερη εποχή. H σειρά θα γυριστεί στη Νέα Ζηλανδία (όπως, δηλαδή και οι ταινίες), με το συνολικό κόστος να φτάνει στο ασύλληπτο ποσό του 1,5 δισ. δολαρίων, κάνοντάς τη φυσικά την πιο ακριβή όλων των εποχών!

Αναμένουμε, πλέον, σύντομα περισσότερες πληροφορίες...