Οι «Βραδινές Ιστορίες» έρχονται στην COSMOTE TV για να μας φτιάξουν το βράδυ

Γιάννης Κονταξής
Οι «Βραδινές Ιστορίες» έρχονται στην COSMOTE TV για να μας φτιάξουν το βράδυ
Ο Λάμπρος Φισφής, κάμποσοι καλεσμένοι, stand-up comedy, παιχνίδια και challenges. Ωραίος συνδυασμός.

Λοιπόν, που λέτε, ξεκινάει νέο βραδινό talk show στους τηλεοπτικούς σας δέκτες με τον Λάμπρο Φισφή. Επειδή όλοι ξέρετε τον Λάμπρο Φισφή, ίσως αυτό θα ήταν αρκετό για να μην γράψουμε κάτι άλλο και να σας προτρέψουμε απλώς να μην χάσετε ούτε επεισόδιο.

Αλλά επειδή θέλουμε να σας εξάψουμε λιγάκι παραπάνω τη φαντασία και να σας κάνουμε να ανυπομονείτε, θα σας πούμε και δυο-τρία πράγματα.

Σε κάθε επεισόδιο, θα βλέπουμε μια διαφορετική παρέα καλεσμένων από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, αλλά και του stand-up comedy.

Σε κάθε επεισόδιο, αυτοί οι καλεσμένοι θα μοιράζονται αστείες ιστορίες από τη ζωή τους και θα συμμετέχουν σε παιχνίδια και challenges, με άκρως χιουμοριστική διάθεση.

Σε κάθε εκπομπή, δηλαδή, θα βλέπουμε μια παρέα καλεσμένων να είναι βορά στις ορέξεις του Λάμπρου Φισφή και ελπίζουμε να μην τους χαριστεί καθόλου!

Αυτά τα 10 επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών το καθένα, δεν χάνονται για κανέναν λόγο. Το έχετε ήδη καταλάβει αυτό. Ελπίζουμε...

Ο καιρός έφτασε! Οι «Βραδινές Ιστορίες» κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV αυτόν τον μήνα, τον Σεπτέμβριο (14 Σεπτεμβρίου στο COSMOΤΕ SERIES HD στις 23:00). Όλα τα επεισόδια του κύκλου, θα διατεθούν ταυτόχρονα για δωρεάν, on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS και στη συνέχεια θα προβληθούν στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

Η εκπομπή αποτελεί την πρώτη πρωτότυπη παραγωγή της COSMOTE TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy και την εκτέλεση της παραγωγής της έχει αναλάβει το Comedy Lab, ενώ προγραμματίζεται να ακολουθήσουν κι άλλες εκπομπές στην ίδια θεματική κατηγορία για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Πολύ ωραίο νέο αυτό, δεν συμφωνείτε;

Πρεμιέρα 14 Σεπτεμβρίου στο COSMOΤΕ SERIES HD 23:00. Και κάθε Σάββατο στις 23:00. Επανάληψη κάθε Κυριακή στις 15:00.

Παράλληλη LIVE μετάδοση του 1ου επεισοδίου μέσα από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.