Οι Dropkick Murphys έπαιξαν μουσική στο σπίτι τρίχρονου καρκινοπαθή! (vid)

Θάνος Σαρρής
Οι Dropkick Murphys έπαιξαν μουσική στο σπίτι τρίχρονου καρκινοπαθή! (vid)
Η celtic punk μπάντα από τη Βοστόνη έχει δείξει αρκετές φορές τον κοινωνικό της χαρακτήρα. Το έκανε για μια ακόμα φορά, στο παράθυρο ενός τρίχρονου παιδιού που τα έβαλε με το τέρας.

Οι Dropkick Murphys έχουν φανατικούς θαυμαστές στην Ελλάδα και οι συναυλίες τους είναι γεμάτες πάθος και επικοινωνία. Πρόκειται άλλωστε για μια μπάντα με έντονες ιρλανδικές καταβολές, οι οποίες είναι εμφανείς και στην εξωστρέφειά τους!

Έτσι, τα παιδιά από τη Μασαχουσέτη έμαθαν για τον τρίχρονο Κουίν Γουότερς και αποφάσισαν να τον επισκεφτούν. Ο τρίχρονος από την Βοστόνη υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι, έκανε χημειοθεραπείες και μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων. Επέστρεψε έπειτα από αρκετό καιρό στο νοσοκομείο στο σπίτι του, όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή μέχρι να επανέλθει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Αρκετός κόσμος περνά για να τον επισκεφτεί και να τον βοηθήσει να περάσει αυτή τη δύσκολη φάση. Ανάμεσά τους οι Dropkick, που του έκαναν μια πρωτότυπη καντάδα!

Συγκεκριμένα, ο Ken Casey και ο Tim Brennan, που παρέα με έναν... λούτρινο καρχαρία του τραγούδησαν το Wild Rover και το I 'm Shipping Up to Boston!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες