Peaky Blinders: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του 5ου κύκλου (vid)

Gazzetta team
Peaky Blinders: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του 5ου κύκλου (vid)
Θα προβληθεί από το BBC One και αμέσως μετά από το Netflix.

Η αναμονή σχεδόν δύο χρόνων φτάνει στο τέλος της. Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα στο BBC One η πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Peaky Blinders». Πράγμα που σημαίνει πως όταν ολοκληρωθεί η προβολή των έξι επεισοδίων της, θα περάσει στο Netflix για να τη δει και ο υπόλοιπος κόσμος – στις αρχές Οκτωβρίου λογικά.

Στην πρεμιέρα που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στο δημαρχείο του Μπέρμιγχαμ, ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ, δήλωσε για την πέμπτη σεζόν ότι «είναι η καλύτερη μέχρι τώρα» και ότι «θα κρατήσει το κοινό στην άκρη του καθίσματός του». Και επιβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν άλλες δύο.

Στο πρώτο επεισόδιο θα βρεθούμε στο 1929, με το κραχ στη Γουόλ Στριτ να επηρεάζει σοβαρά την οικογένεια Σέλμπι, καθώς είχαν επενδύσει εκεί όλη τη νόμιμη περιουσία τους και τώρα θα πρέπει να επιστρέψουν στα παράνομα χρήματα. Ο Τόμι (Κίλιαν Μέρφι) είναι πλέον βουλευτής και τον προσεγγίζει ένας χαρισματικός πολιτικός με ένα τολμηρό όραμα για τη Βρετανία, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του BBC. Είναι ο Όσβαλντ Μόουζλι (Σαμ Κλάφλιν), ένα υπαρκτό πρόσωπο, που έγινε ηγέτης της Βρετανικής Φασιστικής Ένωσης.

Όπως καταλαβαίνετε, ήρθε η ώρα που ο Τόμι Σέλμπι θα διαπιστώσει ότι οι μαφιόζοι που είχε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα είναι... γατάκια σε σχέση με τους πολιτικούς.

Πηγή: reader.gr