O «Ρόκι» επιστρέφει: Έρχεται η έβδομη ταινία και prequel τηλεοπτική σειρά (vid)

Gazzetta team
O «Ρόκι» επιστρέφει: Έρχεται η έβδομη ταινία και prequel τηλεοπτική σειρά (vid)
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε πώς βρίσκονται σε συζητήσεις για 7η ταινία «Ρόκι» και prequel τηλεοπτική σειρά.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ότι μια νέα ταινία «Ρόκι» όπως και μια prequel τηλεοπτική σειρά θα μπορούσε έρθει σύντομα στην οθόνη. Μάλιστα ο ίδιος είναι πρόθυμος να παίξει και πάλι τον θρυλικό μποξέρ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σταλόνε ανέφερε ότι είναι μια καλή ευκαιρία ο Ρόκι να ξεκρεμάσει τα γάντια του.

Παράλληλα, μιλώντας στο Variety o 73χρονος ηθοποιός ανέφερε μια εκδοχή για όσα θα μπορούσαμε να δούμε στο «Ρόκι VII». «Ο Ρόκι συναντάει έναν νεαρό και αγριεμένο άντρα που κόλλησε σε αυτή τη χώρα όταν ήρθε να επισκεφθεί την αδερφή του και αρχίζει να μπαίνει σε περιπέτειες που δεν είχε φανταστεί ποτέ του», περιγράφει ο Σταλόνε. Εξήγησε επίσης ότι η πλοκή θα μπορούσε να είναι επίκαιρη, να θίγει το μεταναστευτικό και άλλα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία.

Εκτός από την αναφορά του σε μελλοντική ταινία ο βετεράνος ηθοποιός αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις για ένα prequel του «Ρόκι» ως τηλεοπτική σειρά σε υπηρεσία streaming.

Ο Αμερικανός παραγωγός Ίρβιν Γουίνκλερ είπε επίσης στο Variety ότι γίνονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για το «Rocky VII» το οποίο θα γράψει και θα πρωταγωνιστήσει ο Σταλόνε, ενώ δήλωσε «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να το κάνουμε».

Θυμίζουμε ότι ο Σταλόνε έπαιξε τον Ρόκι στα δυο «Creed» το 2015 και το 2018, ενώ αν το πρότζεκτ πάρει σάρκα και οστά θα είναι η πρώτη ταινία «Ρόκι» μετά το «Ρόκι Μπαλμπόα» του 2006.

Πηγή: reader.gr