The Lord of the Rings: H Amazon ψάχνει 4.000 κομπάρσους για τη νέα της σειρά

Gazzetta team
The Lord of the Rings: H Amazon ψάχνει 4.000 κομπάρσους για τη νέα της σειρά
Στην αναζήτηση σχεδόν 4.000 κομπάρσων που θα πλαισιώσουν τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς "The Lord of the Rings" προχωράει η Amazon, καθώς τα γυρίσματα της αναμένεται να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα Stuff, οι ρόλοι αφορούν σε «στρατιές» δευτεραγωνιστών, οι οποίοι και θα υποδυθούν χωρικούς, πολεμιστές αλλά και τα... Ορκ.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως τα σχετικά casting έχουν ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουν χώρα στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου και θα γυριστούν αρκετές από τις σκηνές της σειράς που φέρει την υπογραφή του Juan Antonio Bayona στην σκηνοθεσία και των JD Payne, Patrick McKay και Bryan Cogman στο σενάριο.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία παραγωγής ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους στις αιτήσεις τους να συμπεριλάβουν λεπτομέρειες σχετικά με την εξωτερική τους εμφάνιση (χρώμα και μήκος μαλλιών, χρώμα ματιών, ύψος), ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή τους στα γυρίσματα είναι η μόνιμη κατοικία τους στην μεγαλύτερη πόλη της χώρας της Ωκεανίας και να έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους.