5 tips για να ξεχωρίσεις στα τουρνουά του FIFA και του PES στο Gameathlon

Gazzetta team
5 tips για να ξεχωρίσεις στα τουρνουά του FIFA και του PES στο Gameathlon
Το ποδοσφαιρικά διαμορφωμένο περίπτερο του NIVEA MEN θα σε περιμένει για να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου.

Το μεγαλύτερο γεγονός για τους Έλληνες gamers πλησιάζει. Ο λόγος για το Summer Gameathlon 2019, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 μέχρι τις 14 Ιουλίου στο γήπεδο του Taekwondo στο Φάληρο.

Θα δοθούν επικές μάχες μεταξύ των gamers σε τουρνουά που αφορούν στο Fortnite, στο League of Legends, στο Tekken 7 και άλλα games τόσο σε PC όσο και PS4.

Αυτό, όμως που μας τράβηξε την προσοχή ως Gazzetta δεν είναι άλλο από το Football Challenge By NIVEA MEN, το οποίο περιλαμβάνει τουρνουά PRO 2019 και FIFA 2019 που θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο.

Ακόμα, όμως, κι αν δεν συμμετέχεις στα συγκεκριμένα τουρνουά, θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις τα αγαπημένα σου ποδοσφαιράκια και να κερδίσεις πλούσια δώρα από τo NIVEA MEN με όλα όσα θα συμβούν στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό του.

Εκεί θα βρεις 3 ξύλινα ποδοσφαιράκια και 2 παιχνιδοκονσόλες. Μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού εσύ και ο αντίπαλός σου ανεξάρτητα από το ποιος κέρδισε, θα πάρετε δώρο μία σακούλα με προϊόντα NIVEA MEN, ενώ όλοι όσοι περάσουν από το περίπτερο θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μία παιχνιδοκονσόλα + το FIFA.

Θέλοντας να βοηθήσουμε τόσο τους συμμετέχοντες στα συγκεκριμένα τουρνουά, όσο και όσους βρεθούν εκείνο το τετραήμερο στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του NIVEA MEN προκειμένου να παίξουν μερικά «φιλικά» με τους κολλητούς τους, δημιουργήσαμε μια λίστα με 5 tips για τα αγαπημένα μας ποδοσφαιράκια.

Αν θες να βρεθείς και εσύ στο Summer Gameathlon 2019, πάρε μέρος στον παρακάτω διαγωνισμό.

⚽ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ⚽ Τι θα έλεγες για 1 ημέρα με τον κολλητό στο μεγαλύτερο Festival Gaming στην Ελλάδα; →Κάνε Follow @niveamengreece →Kάνε Tag τον φίλο που παίζετε ματσάρες σε FIFA και PES Και πάρε μέρος στην κλήρωση που χαρίζει 30 διπλές προσκλήσεις για το GAMEATHLON που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου Taekwondo 13&14/07. Ο διαγωνισμός λήγει 08/07 στις 23:59. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού στο bio μας. #niveamengreece #gameathlon #footballchallenge #fifa2019 #pes2019 #contest #paixempalitsa

A post shared by niveamengreece (@niveamengreece) on

Το Instagram του NIVEA MEN

Έτοιμος; Πάμε να δούμε 5 tips τα οποία θα σε κάνουν ανίκητο!

1) Να φροντίζεις πάντα να παίζεις ένα ισορροπημένο στιλ παιχνιδιού! Η ομάδα που επιλέγεις πρέπει να έχει την ίδια συνοχή τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Το παν είναι να βάλεις ένα περισσότερο απ' όσα θα φας... Αυτό κυρίως για τους λάτρεις της επίθεσης!

2) Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι που πάνε με τακτική... Ελλάδας 2004! Ναι, κι αυτή η τακτική πιάνει! Ειδικά όταν γνωρίζεις πως ο αντίπαλός σου δεν αστειεύεται στην επίθεση το μότο «άμυνα και μόνο άμυνα» είναι το κλειδί! Του αφήνεις την πρωτοβουλία των κινήσεων, του σπας τα νεύρα με την τρομερή αμυντική σου λειτουργία και να είσαι σίγουρος πως την μία κόντρα θα την βρεις! Εκεί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κουνήσεις το πλεκτό γι' αυτό το υπέροχο μισό-0!

3) Μην ξεχνάς να διαμορφώνεις την τακτική σου αναλόγως με την πορεία της αναμέτρησης. Αν βλέπεις πως τα πράγματα πάνε καλά μια συντηρητική τακτική είναι ό,τι πρέπει! Σε αντίθετη περίπτωση το ρίσκο ίσως να είναι απαραίτητο.

4) Τόσο στο Fifa, όσο και στο PES, έχουν εξελιχθεί αρκετά οι σέντρες. Έτσι, ένας πολύ ορθολογικός τρόπος ανάπτυξης που μπορεί να σου δώσει πολλά γκολ είναι από τα πλάγια. Δίνεις εντολή στην ομάδα σου να παίζει κυρίως από τα πλάγια και το σημαντικότερο όλων, τα μπακ να ακολουθούν το overlap! Η νίκη είναι στο τσεπάκι σου!

5) Έχεις δοκιμάσει το... tiki-tiki ball; Αν όχι κάν' το! Δεν υπάρχει πιο καλός τρόπος να σπάσεις τα νεύρα του αντιπάλου. Όπως και στην πραγματικότητα έτσι και στα δύο ποδοσφαιράκια είναι ο καλύτερος τρόπος να εκνευρίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο. Μικρές κοντινές πάσες μέχρι να βρεις την τρύπα που αναζητάς. Μόλις την βρεις και μετά από... 3973 πάσες ο αντίπαλος μπορεί να πατήσει και το off!

Αυτά τα ολίγα από εμάς και περιμένουμε στα σχόλια να μας πεις τους δικούς σου τρόπους, ώστε να βγαίνεις πάντα νικητής!

#niveamengreece #footballchallenge #gameathlon