5 λόγοι για να δεις το «Διακοπές στην Ίμπιζα» (pics & vid)

Gazzetta team
5 λόγοι για να δεις το «Διακοπές στην Ίμπιζα» (pics & vid)
Έφτασε η ώρα για την απόλυτη κωμωδία του φετινού καλοκαιριού.

Οι διακοπές στην Ίμπιζα έχουν πάντα ενδιαφέρον. Πόσω μάλλον όταν γίνονται ταινία και έχουν και πρωταγωνιστή τον Κριστιάν Κλαβιέ.

Η κωμωδία «Διακοπές στην Ίμπιζα» έρχεται στις 4 Ιουλίου στους κινηματογράφους από τη Seven Films και το Gazzetta βρήκε τους 5 πιο σημαντικούς λόγους για να πατήσεις το play.

Πάρε θέση και ξεκινάμε!

5. Η υπόθεση

Ο Φιλίπ και η Καρόλ, διαζευγμένοι και οι δύο, γνωρίζονται και ερωτεύονται τρελά. Προσπαθώντας να κερδίσει τα δύο νεαρά παιδιά της συντρόφου του, o Φιλίπ είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα. Έτσι, θα κάνει μια συμφωνία με τον μεγαλύτερο γιο της: εάν γράψει καλά στις εξετάσεις του και πάρει το απολυτήριο, θα επιλέξει εκείνος τον προορισμό των φετινών διακοπών. Κι αυτός, δεν θα είναι άλλος από την … Ίμπιζα.

Για τον Φιλίπ, που είναι συνηθισμένος σε ήρεμες διακοπές, αυτό θα είναι μόνο η αρχή πολλών εκπλήξεων και ακόμα περισσότερων ξεκαρδιστικών καταστάσεων στο νησί των χιλιάδων τουριστών και των ατέλειωτων πάρτι.

Από μόνη της η υπόθεση σε πείθει να ξεκινήσεις για το σινεμά –αν όχι για το ταξίδι στην Ίμπιζα.

4. Ο Κριστιάν Κλαβιέ

O αγαπημένος του ελληνικού κοινού Κριστιάν Κλαβιέ («Θεέ μου, τι σου κάναμε;», «Βρε, καλώς τους!», «Αστερίξ και Οβελίξ»), πρωταγωνιστεί σε μια κωμωδία που τα έχει όλα: καλοκαιρινό σκηνικό, δυνατά ονόματα και πολύ χιούμορ.

Ο γνωστός γάλλος ηθοποιός δεν θα επέλεγε κάτι λιγότερο από μια ξεκαρδιστική ταινία που χτυπάει στην καρδιά των διακοπών και εμείς είμαστε έτοιμοι να τον θαυμάσουμε.

3. Το σκηνικό

Θάλασσα, γέλιο, αντηλιακό, νησί. Και τι νησί!

Κανείς δεν θέλει να δει παγετώνες και χειμερινά σκηνικά σε ένα θερινό με τα ποπ κορν αγκαλιά. Η ταινία του Αρνό Λεμόρτ ξέρει τι περιμένεις από μια καλοκαιρινή ανάλαφρη ταινία και στο δίνει στο πιάτο.

Με λίγα λόγια, η ταινία είναι άχαστη και το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα αυτόν τον Ιούλιο.

2.Το χιουμοριστικό στοιχείο

Ο καθένας μπορεί να βάλει με το μυαλό του πού θα καταλήξει ένας μεσήλικας που αγαπά τις ήρεμες διακοπές αν βρεθεί στην Ίμπιζα με εφήβους.

Ο πρωταγωνιστής, λοιπόν, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ξεκαρδιστικό.

Από τις ατάκες που διαδέχονται η μία την άλλη, μέχρι το ύφος του Κλαβιέ, το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάς σε όλη τη διάρκεια της ταινίας.

1. To trailer

4 IOΥΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ SEVEN FILMS.

© Photos : Nicolas Schul / Atelier de Production – Gaumont