Ψήφισε τον μεζέ που ταιριάζει καλύτερα με μια παγωμένη μπύρα

Gazzetta team
Ψήφισε τον μεζέ που ταιριάζει καλύτερα με μια παγωμένη μπύρα
Βγάλε τον μπυρογνώστη που κρύβεις μέσα σου και τοποθετήσου!

Η μπύρα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού. Την αναζητάμε όταν η θερμοκρασία χτυπάει 35 βαθμούς, η άσφαλτος σιγολιώνει και η ατμόσφαιρα διαθέτει οριακά οξυγόνο για να αναπνεύσουμε. Την αναζητάμε στην παραλία, όταν ο καυτός ήλιος κάνει την άμμο και τα σώματά μας να τσουρουφλίζουν. Την αναζητάμε μεσημέρι και βράδυ για να την συνοδέψουμε με το αγαπημένο μας φαγητό.

Ποιο, όμως, είναι το κατάλληλο φαγητό για να νιώσουμε κάθε άρωμά της; Ποιο είναι το φαγητό του οποίου κάθε γεύση θα αναδείξει; Για να μην το κουράζουμε, ποιο από τα παρακάτω φαγητά πιστεύεις πως είναι το ιδανικό για να συνοδεύσει μια παγωμένη ΑΛΦΑ Weiss;

Μπορεί αυτά να σου φαίνονται ψιλά γράμματα. Να σκέφτεσαι «σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με το αν θα συνοδεύσω την μπύρα μου με καλαμαράκια ή με hot dog. Με ό, τι και να την συνοδεύσω φανταστική είναι».

Δεν σκοπεύουμε να σου αλλάξουμε γνώμη. Η μπύρα είναι απολαυστικότατη ακόμα και αν την πιεις σκέτη. Πόσο μάλλον όταν την συνοδεύσεις με κάποια λιχουδιά. Η εμπειρία και η απόλαυση βελτιώνονται αυτομάτως. Στόχος μας, όμως, δεν είναι η απλή βελτίωση της εμπειρίας. Στόχος μας είναι να κάνεις το τέλειο pairing. Εκείνο που θα πάει τη σχέση σου με την αγαπημένη σου μπύρα σε άλλο επίπεδο.

Για αυτό έφτασε η ώρα να βγάλεις τον μπυρογνώστη που κρύβεις μέσα σου και να αναδείξεις το πιο άξιο πιάτο. Εκείνο που θα συνοδεύσει τους επόμενους μήνες την αγαπημένη σου ΑΛΦΑ Weiss.

Λοιπόν;