Οι Synapson έρχονται στο Roof Stage του Gazarte!

Gazzetta team
Οι Synapson έρχονται στο Roof Stage του Gazarte!
Το hot ντουέτο της electro, nu disco και deep house γαλλικής σκηνής, επιστρέφει για ένα καταιγιστικό DJ Set, την Τρίτη 2 Ιουλίου.

Οι Synapson, το hot ντουέτο της electro, nu disco και deep house γαλλικής σκηνής, μετά την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας πριν από τρία χρόνια στο πλευρο του αγαπημένου The Avener, επιστρέφουν για ένα καταιγιστικό DJ Set, την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Roof Stage του Gazarte.

Με παγκόσμιες επιτυχίες που σίγουρα έχεις χιλιο-ακούσει και χορέψει σε κάποιο party, όπως το «Djon Maya Maï» αλλά και το «All In Yoυ», με την συγκλονιστική Αnna Cova στα φωνητικά, οι Synapson καταφθάνουν στις 2 Ιουλίου, έχοντας στο πλευρό τους την Ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής, Όλγα Κουκλάκη, με έναν και μόνο στόχο:

να μετατρέψουν το Gazarte στο απόλυτο beach bar, εκεί που τα χρώματα συναντιούνται με τη μουσική και η καλοκαιρινή διάθεση ανεβαίνει στα ύψη!

Δυνατοί ρυθμοί, εκλεκτά beats και χορευτικές μελωδίες σε συνδυασμό με ιδιαίτερα cocktails, όμορφες παρουσίες και θέα που κόβει την ανάσα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια καλοκαιρινή νύχτα που θα μείνει αξέχαστη.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Roof Stage του Gazarte, οι Synapson και η Όλγα Κουκλάκη μας ξανασυστήνουν με την πραγματική διασκέδαση!

Να είστε εκεί!

- INFO -

SYNAPSON

DJ SET

WARM UP

OLGA KOUKLAKI

Τρίτη 2 Ιουλίου

GAZARTE ROOF STAGE

Γενική Είσοδος: 15€

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό
Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00
Ώρα έναρξης: 22.00

Προπώληση εισιτηρίων:
www.viva.gr

Links:

www.youtube.com/watch?v=tvMoteOdPBA

www.youtube.com/watch?v=883J6orWHYE

www.youtube.com/watch?v=fDsqY6P88Xc

GAZARTE CULTURAL HUB

www.gazarte.gr

Πληροφορίες
T: 210 3460347
Fax: 210 3460283
Email: [email protected]
Our mailing address is:
Gazarte
Voutadon 34, 118 54
Gazi, Athens, Greece