Πόσο douleutaras είσαι; (quiz)

Gazzetta team
Πόσο douleutaras είσαι; (quiz)
Πόσο πιάνουν τα χέρια σου και πόσο έτοιμος είσαι να βοηθήσεις στις δουλειές του σπιτιού; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις.

Η αλήθεια είναι μία. Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: σε εκείνους που πιάνουν τα χέρια τους και σε εκείνους που δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε λάμπα.

Σε εκείνους δηλαδή που θα ήθελες να έχεις στο σπίτι σου όταν πέσει μια ασφάλεια και σε εκείνους που το πιο πιθανό είναι ότι αν ασχοληθούν θα ρίξουν και τις υπόλοιπες!

Και σίγουρα εσύ ξέρεις σε ποιο γκρουπ ανήκεις –ακόμη και αν συχνά παριστάνεις ότι πιστεύεις το αντίθετο.

Σε περίπτωση που είσαι... αρχιμαστόρι και μερακλής, μπράβο, εύγε, πιάσε μια μπίρα και πέρνα μία και από το δικό μας σπίτι.

Σε περίπτωση, όμως, που θες βοήθεια, μπορείς να το παίζεις... douleutaras (διπλής) και να λύνεις όλα τα προβλήματα στο δευτερόλεπτο. Τι εννοούμε;

Κάνε το Quiz που ετοίμασε το Gazzetta.gr για εσένα και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Αν απάντησες στις ερωτήσεις του Gazzetta και απέδειξες ότι είσαι douleutaras από μόνος σου, έχει καλώς.

Διαφορετικά, επειδή κι εγώ ανήκω στην κατηγορία «μπορεί να έχεις άλλες κρυφές χάρες, μην αγγίξεις ποτέ ξανά κάτι μόνος σου» έχω τη λύση!

Υπάρχει κάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο: Μπαίνεις στο Douleutaras.gr και βρίσκεις αξιόπιστα και γρήγορα τον κατάλληλο πιστοποιημένο επαγγελματία για ό,τι δουλειά θες. Από ηλεκτρολογικές εργασίες και ανακαινίσεις μέχρι υδραυλικές εργασίες, καθαρισμό σπιτιού και μετακομίσεις, σε όλες τις δύσκολες υποθέσεις έχει την απάντηση.

Τι κάνω εγώ; Με το που χαλάει κάτι στο σπίτι ή ακόμη και αν θέλω να έρθει κάποιος για να γίνει το σπίτι πεντακάθαρο, κάνω κλικ στην πλατφόρμα και περιμένω τον ειδικό να με βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Απαντώ σε μερικές ερωτήσεις που αφορούν στις ανάγκες μου, μου συστήνουν αξιολογημένους επαγγελματίες και παίρνω την προσφορά μου. Κάθε επαγγελματίας έχει το δικό του προφίλ το οποίο τσεκάρω πριν αποφασίσω να συνεργαστώ μαζί του. Στη συνέχεια, διαλέγω τον κατάλληλο και όταν ολοκληρωθεί το έργο, αξιολογώ την ποιότητα των υπηρεσιών που έλαβα.

Μέχρι στιγμής η ποιότητα ήταν πάντα άριστη.

Με λίγα λόγια ούτε γάτα ούτε ζημιά δουλευταρά μου!