Ήμουν κι εγώ στο πλοίο: 5 πράγματα που είδαμε στο CU EKEI @ Blue Star 1 και θα μας μείνουν αξέχαστα

Gazzetta team
Ήμουν κι εγώ στο πλοίο: 5 πράγματα που είδαμε στο CU EKEI @ Blue Star 1 και θα μας μείνουν αξέχαστα
Όλα όσα ζήσαμε στην πρώτη δυνατή εμπειρία του καλοκαιριού.

Δεν έχω ξαναβρεθεί στο λιμάνι του Πειραιά βράδυ. Τα τελευταία 30 καλοκαίρια με θυμάμαι να μπαίνω στο λιμάνι πρωί ή απόγευμα προκειμένου να πάρω το πλοίο για κάποιο νησί. Αλλά ακόμα κι αν -χωρίς να το θυμάμαι- έτυχε να βρεθώ σε κάποια προβλήτα του λιμανιού βράδυ, σίγουρα κουβαλούσα μαζί μου μπαγκάζια.

Το Σάββατο (15/6) ήταν η πρώτη φορά που και βράδυ μπήκα (μετά τις 22:30) στο λιμάνι και βαλίτσα δεν κουβαλούσα μαζί μου, αφού δεν σκόπευα να ταξιδέψω προς κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί, αλλά να παρευρεθώ στο πάρτι CU EKEI στο Blue Star 1.

Το γκαράζ ενός από τα πλοία του στόλου της Blue Star έχει μετατραπεί σ’ ένα τεράστιο club, όπου για τις επόμενες 7-8 ώρες δόθηκε το πρώτο ξέφρενο πάρτι του φετινού καλοκαιριού. Παρακάτω θα βρεις 5 πράγματα που θα μας μείνουν αξέχαστα από όσα ζήσαμε εκεί από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής.

1. Ο απίστευτος κόσμος. Την εικόνα που αντίκρισα μόλις φτάσαμε μπροστά από το Blue Star στην πύλη Ε1 δεν την έχω συναντήσει ούτε 15αύγουστο. Εκατοντάδες κόσμου περίμεναν πώς και πώς να μπουν στο πλοίο που είχε άρχισε να γεμίζει από τις 22:30. Κόσμος που περίμενε με μεγάλη χαρά να φορέσει τα glowstick που δήλωναν σε τι φάση βρισκόταν ο καθένας (το πράσινο σήμαινε ότι κάποιος ήταν single, το κόκκινο in a relationship, ενώ το κίτρινο σε complicated φάση) και να παρτάρει μέχρι τελικής πτώσης.

2. Η μουσική που δεν σε άφηνε να σταματήσεις να χορεύεις. Με το που έμπαινες στο γκαράζ του πλοίου (βλ. club) είχες απέναντί σου ένα τεράστιο deck που θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι dj’s της Ευρώπης. Από εκεί και κάτω από έντονα φώτα και λέιζερ, οι MNDL, KrisRiot, Jesse Onix, Postriper, Hardpan, Chino & Dezmos έπαιξαν από California Love και YMCA μέχρι το Mama του Sin Boy μην αφήνοντάς μας να σταματήσουμε το χορό. Άσε που κάθε φορά που λόγω κομματιού αυξάνονταν τα μπάσα, νιώθαμε πως το πλοίο ήταν έτοιμο για αναχώρηση.

3. Το human size beer pong. Όσοι βρεθήκαμε στο πλοίο είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε human size beer pong. Δηλαδή κάθε φορά που ερχόταν η σειρά κάποιου έπρεπε αντί για μπαλάκι να πάρει μια μπάλα μεγέθους μπάλας μπάσκετ και να την βάλει όχι σε ένα ποτήρι, αλλά σε έναν μεγάλο κάδο. Μπορεί να ακούγεται εύκολο, ωστόσο ήμασταν εκατοντάδες όσοι αστοχήσαμε και «αναγκαστήκαμε» να πιούμε λίγη ακόμη μπίρα Desperados. Δεν μας χάλασε.

4. Τα αυτοκόλλητα του CU. Με διαφορά η μεγαλύτερη «γκομενοπαγίδα» του πάρτι. Στην είσοδο οι διοργανωτές του πάρτι κολλούσαν στα ρούχα μας αυτοκόλλητα του CU με ατάκες όπως «ΤΙ ΣΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?», «ΓΟΥΑΚΑ ΜΑΚΑ ΦΟΝ», «LIKE NOT A VIRGIN», «ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΝΑΠΤΣΑΤ». Ατάκες που αποτελούσαν το καλύτερο τρόπο για να πιάσεις κουβέντα σε αυτήν/όν που σε ενδιέφερε με βραχιολάκι single ή complicated. Πολλές γνωριμίες ξεκίνησαν έτσι εκείνο το βράδυ.

5. Η επιτόπια περιποίηση για όσους δεν πρόλαβαν να ετοιμαστούν κατάλληλα για το ΕΚΕΙ. Πλάι στο χώρο του human size beer pong υπήρχε ένα pop up barber shop για όσους ήθελαν ένα κούρεμα ή ξύρισμα τις τελευταίας στιγμής και ένα pop up make up booth για όσες ήθελαν ένα καινούργιο ή ένα φρεσκάρισμα στο ήδη υπάρχον make up τους. Κατά τις 00:00 ρώτησα για ξύρισμα και ήδη προηγούνταν 5 άτομα από εμένα.

Στην προσπάθειά μου να συνοψίσω την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησα κρατάω την εξής εικόνα: Κορίτσια και αγόρια που χόρευαν ασταμάτητα πάνω σ’ ένα πλοίο για το οποίο σε όλους μας πέρασε από το μυαλό ότι θα έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκινήσει για κάποιο αιγαιοπελαγίτικο λιμάνι, ώστε το πάρτι να συνεχιστεί για όλο το καλοκαίρι. Μπορεί να μην σαλπάραμε στην κυριολεξία, αλλά όλοι όσοι βρεθήκαμε στο CU EKEI @ Blue Star 1 χάρη στα φώτα, την μουσική και τη διάθεση που βρισκόταν διαρκώς στα ύψη ταξιδέψαμε με το μυαλό μας για τουλάχιστον 8 ώρες σε όλα τα ελληνικά νησιά.

Σε όσα party και αν βρεθώ αυτό το καλοκαίρι, δεν πρόκειται να ξεχάσω πως ήμουν κι εγώ στο πλοίο.

Εδώ μπορείς να τσεκάρεις τις φωτογραφίες με όλα όσα ζήσαμε.