Ο MUSTAINE ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ... ΜAΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Mustaine στην πιο δύσκολη... μάχη της ζωής του!

Ο Dave Mustaine, μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του metal, με ποστάρισμά του αποκάλυψε πως έχει καρκίνο στον λαιμό αλλά έδειξε την πίστη του πως θα το ξεπεράσει και θα βγει νικητής!

Το ποστάρισμά του μέσω της σελίδας των Megadeth στο Facebook:

Megadeth

Διαγνώστηκα με καρκίνο του λαιμού. Είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει και άλλα εμπόδια στο παρελθόν. Συνεργάζομαι στενά με τους γιατρούς μου και έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα θεραπείας, που νιώθουν ότι θα έχει ποσοστό επιτυχίας στο 90%. Η θεραπεία έχει ήδη αρχίσει. Δυστυχώς αυτό σημαίνει πως θα ακυρώσουμε τα περισσότερα φετινά shows. Το Megacruise 2019 θα γίνει και η μπάντα θα είναι μέρος της περιοδείας αυτής με κάποια μορφή. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο megadeth.com όπως θα τις έχουμε. Θα είμαστε ξανά στον... δρόμο και σύντομα.

Στο μεταξύ οι Kiko, David, Dirk και εγώ είμαστε στο studio. Δουλεύουμε στην συνέχεια για το Dystopia, δουλειά που ανυπομονούμε να την ακούσουν όλοι. Είμαι ευγνώμων για όλη την ομάδα μου: οικογένεια, γιατρούς, μέλη της μπάντας και άλλους. Θα σας ενημερώνουμε  όλους.

Τα λέμε σύντομα, Dave Mustaine