ΔΕΝ ΧΡΕΙAΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ PARTY ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ!

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δεν χρειάζεται να είσαι ταλαντούχος στιχουργός για να ζήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό party του Ούζου Πλωμαρίου!

Μην το καθυστερείς, μέχρι τις 20 Ιουνίου προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή!

Σίγουρα κάπου θα πήρε το μάτι σου τον σούπερ διαγωνισμό για το τραγούδι του καλοκαιριού «Ραντεβού στον Ήλιο»από το Ούζο Πλωμαρίου. Αλλά δεν πρόλαβες να γράψεις ή δεν το έχεις με τους στίχους; Μη σε νοιάζει! Γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις στο partyπου οργανώνει το Ούζο Πλωμαρίου στις 27/6 με την υπέροχη Πέννυ Μπαλταζή που έγραψε τη μουσική του τραγουδιού «Ραντεβού στον Ήλιο» μαζί με τους φίλους του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους.

Μπες τώρα στο www.rantevoustonilio.gr, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν προσκλήσεις για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party με τους stand-upcomediansΜιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, τους εξωτικούς theBURGERPROJECT και φυσικά την αγαπημένη Πέννυ Μπαλτατζή που θα παρουσιάσειγια πρώτη φορά live το τραγούδι «Ραντεβού στον ήλιο»με τους δικούς σας στίχους!

Μην το καθυστερείς, μέχρι τις 20 Ιουνίου προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή!

Δες πως η Πέννυ Μπαλτατζή προέτρεπε τους χρήστες να στείλουν στίχους για τη δημιουργία του απόλυτου, καλοκαιρινού τραγουδιού «Ραντεβού στον ήλιο» και προετοιμάσου για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr        www.ouzoplomari.gr

Ο διαγωνισμός στο Facebook