Οι Avengers αποκτούν το video game που τους αξίζει (vid)

Gazzetta team
Οι Avengers αποκτούν το video game που τους αξίζει (vid)
Μπορεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel να έχει σαρώσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια, αλλά ένα αξιοπρεπές video game με τους Avengers, που να μην προορίζεται μόνο για κινητά, δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Αυτό θα αλλάξει με το «Marvel's Avengers» που η Square Enix παρουσίασε στην έκθεση ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας Ε3 στο Λος Άντζελες.

Δυόμιση χρόνια μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας Square Enix και Marvel, έχουμε το πρώτο τρέιλερ για το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου 2020 για PC, PS4, Xbox One και Google Stadia.

Και φαίνεται να είναι μια νέα, πρωτότυπη ιστορία των Avengers, που δεν έχει σχέση με τις ταινίες – ακόμη και οι ήρωες διαφέρουν από τους αντίστοιχους κινηματογραφικούς, έχοντας ίδιες στολές αλλά εντελώς άλλα πρόσωπα.

Πρόκειται για ένα action adventure που θα διαθέτει και co-op multiplayer έως και 4 παικτών, ενώ στο μέλλον αναμένεται να προστεθούν νέοι χαρακτήρες και περιοχές. Θα είναι το πρώτο από μια σειρά παιχνιδιών που θα απλωθεί σε αρκετά χρόνια, σύμφωνα με την εταιρεία.

Δείτε το τρέιλερ του «Marvel's Avengers» που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου 2020:

Πηγή: reader.gr