Πώς θα τη βγάλεις τσάμπα αυτό το καλοκαίρι

Gazzetta team
Πώς θα τη βγάλεις τσάμπα αυτό το καλοκαίρι
Από τα δωρεάν events μέχρι την 1+1 προσφορά του efood, έχουμε τη λύση.

Μην σε προκαταβάλει αρνητικά ο τίτλος. Δεν χρειάζεται να παρανομήσεις. Ούτε καν να κάνεις κάτι το οποίο θα πάει κόντρα στην ηθική σου, προκειμένου να την βγάλεις τσάμπα αυτό το καλοκαίρι.

Δημιουργήσαμε μια λίστα με events της Αθήνας στα οποία μπορείς να παρευρεθείς δωρεάν, αλλά και τη νέα προσφορά του efood 1+1 με την οποία μπορείς να κεράσεις τσάμπα τον κολλητό, τον συνάδελφο ή την κοπέλα σου. Καλοκαίριασε και ήρθε η ώρα να καλοκεράσεις.

1. Το 9ο Athens Open Air Film Festival

Από το Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο η Αθήνα μετατρέπεται σε ένα τεράστιο θερινό σινεμά. Αρχαιολογικοί χώροι, άλση, πλατείες, παραλίες και μουσεία μετατρέπονται σε χώρους προβολής ταινιών, τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας δωρεάν.

Ταινίες που έχουν γυριστεί από σπουδαίους σκηνοθέτες όπως οι Φεντερίκο Φελίνι, Ντέιβιντ Λιντς, Μικελάντζελο Αντονιόνι, Λουίς Μπουνιουέλ, Ακίρα Κουροσάβα, Ζαν Πιέρ Μελβίλ, Φρίντριχ Μούρναου, Μάικ Λι, Στίβεν Φρίαρς, Άλφρεντ Χίτσκοκ και άλλοι.

2. Οι συναυλίες

Μπορείς να γκρινιάξεις για πολλά πράγματα που συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στην Αθήνα, ωστόσο δεν μπορείς να παραπονεθείς ότι δεν γίνονται συναυλίες στην πόλη. Οι συναυλίες έχουν ήδη ξεκινήσει, φτάνουν μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου και πολλές, από αυτές, είναι εντελώς δωρεάν, όπως για παράδειγμα:

-Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (26/6)

-O Nakhane στο ΚΠΙΣΝ (26/6)

-Η Μαρίνα Σάττι με τις Fonés και τις Chóres στο ΚΠΙΣΝ (29/6)

-Οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Νίκος Πορτοκάλογλου στο Πάρκο Γουδή (4/7)

3. Η 1+1 προσφορά του efood

Aπό τις 5 έως και τις 25 Ιουνίου έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς μοναδικές γευστικές προσφορές. Μπαίνεις στο efood, επιλέγεις το φίλτρο 1+1 και βρίσκεις προσφορές 1+1 για φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 1000 καταστήματα. Μπορείς να συνδυάσεις την παραγγελία με τα events της λίστας και να κεράσεις δωρέαν τον κολλητό, τον συνάδελφο ή την κοπέλα σου.

4. Οι βόλτες στην Καλοπούλα

Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται ή Καλοπούλα. Μία έκταση στο δάσος του Υμηττού με παγκάκια για πικ νικ και θέα την Αθήνα. Το μέρος είναι εύκολα προσβάσιμο από τον περιφερειακό του Υμηττού και ενδείκνυται για βόλτες τις καυτές μέρες του καλοκαιριού που έχουμε μπροστά μας.

5. Οι θεατρικές παραστάσεις

Δυνατό θα είναι το καλοκαίρι και για τους φίλους του θεάτρου με δωρεάν παραστάσεις και θεατρικούς διαγωνισμούς. Από την λίστα με τις παραστάσεις που θα μπεις οι τσάμπα, οι πιο ξεχωριστές είναι οι εξής:

-«Αντριάνα» στο Θέατρο Βράχων (17/7)

-«Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του» στο Θέατρο Βράχων (18/7)

-«Άρης» στο Θέατρο Βράχων (19/7)

-«Το μεγάλο μας τσίρκο» στο Θέατρο Βράχων (26 κ 27/7)

-«Η πρώτη αγάπη» στο Θέατρο Βράχων (29/8)