Ο διάσημος κωμικός Louis C.K. έρχεται τον Ιούλιο στην Αθήνα (vid)

Gazzetta team
Ο διάσημος κωμικός Louis C.K. έρχεται τον Ιούλιο στην Αθήνα (vid)
Σε χρόνο ρεκόρ εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την παράσταση του Louis C.K. στις 13 Ιουλίου με αποτέλεσμα να προστεθεί και δεύτερη ημέρα εμφάνισής του στο Piraeus 117 Academy.

Sold out μέσα σε λίγες ώρες έγινε η παράσταση του γνωστού Αμερικανού κωμικού Louis C.K. στην Αθήνα στις 13 Ιουλίου. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η διοργανώτρια εταιρεία προσθέτει και δεύτερη ημέρα παράστασης, στις 14 Ιουλίου στο Piraeus 117 Academy.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 28 ευρώ, για αυτό όσοι επιθυμείτε να δείτε από κοντά τον Louis C.K. σπεύσατε να προμηθευτείτε το «μαγικό χαρτάκι»

Ο βραβευμένος με Emmy Louis C.K., κατά κόσμον Λούι Σέκελι, είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και συντάκτης και θεωρείται ένας από τους καλύτερους stand up κωμικούς όλων των εποχών.

Ο Αμερικανός ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του '90 και όσον αφορά την κινηματογραφική του πορεία έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους («Tomorrow Night» και «Pootie Tang»), έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Lucky Louie» του ΗΒΟ και έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως οι: «Blue Jasmine», «Trumbo» και «Liar Liar».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Louis C.K. ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις του και για το λόγο αυτό έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης. Το 2017 έγινε γνωστό ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά πέντε γυναίκες, γεγονός που ο ίδιος παραδέχθηκε.

Πηγή: reader.gr