ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤAΣΕΙΣ: ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠAΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (VIDS & POLL)

TOP 10

Πανελλήνιες εξετάσεις: Οι πέντε υποψήφιοι που έμειναν για πάντα στην ιστορία (vids & poll)

Η «ημέρα της κρίσης» για χιλιάδες μαθητές της τελευταίας τάξης των λυκείων της χώρας έφτασε και το gazzetta.gr εύχεται «Καλή επιτυχία» στους 100 και πλέον χιλιάδες υποψήφιους για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.

Για πολλούς αποτελούν την πιο εφιαλτική περίοδο της ζωής τους.. Άγχος, πίεση, ατελείωτες ώρες διαβάσματος και μελέτης, εκατοντάδες «πήγαινε-έλα» σε σχολεία και φροντιστήρια, τσακωμοί κι εντάσεις στην οικογένεια, ξενύχτια πάνω από τα βιβλία και τις σημειώσεις, παύση κάθε άλλου είδους δραστηριότητας.

Μερικοί, όμως, από τους εκατοντάδες χιλιάδες υποψηφίους αποφάσισαν τις κρίσιμες ημέρες των Πανελληνίων εξετάσεων και να το πάρουν λιγάκι πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους. Δεν ήταν πολλοί, δεν είναι πολλοί και ποτέ δεν θα είναι...

Είναι, όμως, εκείνοι που μας έκαναν να θυμηθούμε εκείνες τις εποχές και με την «αναισθησία» και την «απάθειά» τους μας υπενθύμισαν ότι τίποτα δεν κρίνεται την περίοδο των εξετάσεων κι ότι όλα παραμένουν «ανοιχτά», αρκεί κάποιος να είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει μέχρι τέλους τα όνειρά του και να μην εγκαταλείψει ποτέ την προσπάθεια να πετύχει τους στόχους που ο ίδιος έθεσε για τον εαυτό του.

Έτσι, λοιπόν, μόλις μερικές ώρες πριν ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους μαθητές των Ημερήσιων Λυκείων της χώρας (οι μαθητές των ΕΠΑΛ έκαναν την Πέμπτη την αρχή), το gazzetta.gr σας θυμίζει τους πέντε μαθητές που άφησαν εποχή τις μέρες των εξετάσεων και σας καλεί να ψηφίσετε, αναδεικνύοντας τον κορυφαίο ανάμεσά τους...

1. Ο «σεμνός» υποψήφιος και η (πανταχού παρούσα) Ελληνίδα μάνα

2. Ο «ξέχασα τον φραπέ ρε γα$%το»

3. Ο Σερραίος "πιο Yolo υποψήφιος" του 2016

4. Ο μαθητής που βρήκε εύκολα τα θέματα αλλά δεν έγραψε τίποτα

5. Ο «πανωλεθρίας» από τα Γιάννενα και οι «παπαγάλοι» του

Κι αφού θυμηθήκατε το αξεπέραστο αυτό top-5, ψηφίστε των καλύτερο όλων στο παρακάτω poll

 

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρόπουλος