Η μαγική βαλίτσα μέσω της οποίας παίζεις FIFA παντού! (pics)

Η μαγική βαλίτσα μέσω της οποίας παίζεις FIFA παντού! (pics)
Πώς ξεκίνησε η ιδέα της βαλίτσας με την κονσόλα και την οθόνη που δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να μην αποχωρίζονται το αγαπημένο τους video game όπου κι αν βρίσκονται; Ο άλλοτε παίκτης της Ουτρέχτης, Κάι Χίρινγκς μιλάει για το εγχείρημά του που έχει κατακτήσει τον κόσμο του αθλητισμού.

Ο Κάι Χίριγνκς δεν είναι «ακόμα ένας παίκτης».

Ο 29χρονος αμυντικός της Fortuna Sittard, μπορεί να μην δημιούργησε φήμη ως ποδοσφαιριστής αλλά φρόντισε να γίνει γνωστός μέσω ενός ξεχωριστού εγχειρήματος.

Συγκεκριμένα, είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε τη δημιουργία κονσόλας προσαρμοσμένων παιχνιδιών ώστε να παίζουν αθλητές υψηλού επιπέδου όπου κι αν βρίσκονται!

Πρόκειται για βαλίτσες που περιέχουν κονσόλα και οθόνη ώστε οι πελάτες του να παίζουν το αγαπημένο τους FIFA 19 στα πολλά ταξίδια τους ή όπου αλλού είναι εν κινήσει.

Η εταιρία του ιδρύθηκε το 2015 με τον πεθερό του και για το το προϊόν το αποκαλούν «Gamecase» κι η κονσόλα μπορεί να είναι PlayStation ή Χbox.

CONGRATULATIONS FRANCE

A post shared by Game Case by JZDesign (@jzdesign_gamecase) on

Πως ξεκίνησε η ιδέα

«Μιλώντας με τον αδερφό μου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με το λεωφορείο , συζητήσαμε σχετικά με το προπονητικό καμπ που είχαμε μπροστά μας και ότι θα ήταν χάλια το να φέρναμε όλα τα ξεχωριστά κομμάτια για να συνδέσουμε την κονσόλα στην τηλεόραση του δωματίου. Στα λεοφωρεία ή στα καμπ υπάρχει αρκετός χρόνος να σκοτώσεις», εξηγεί ο Χίριγνκς στο «sportbible.com» και συνεχίζει:

«Όταν τ' άλλα παιδιά από την ομάδα το είδαν άρχισαν να το θέλουν ένας ένας, στο δωμάτιό μου υπήρχε πολυκοσμία. Άρχισε γρήγορα να διαδίδεται».

Η «JZD design» έχει αυτή τη στιγμή 3.000 followers στο Instagram και πελάτες της είναι από πιλότους στη Formula 1 (Χάμιλτον, Φερστάπεν), μέχρι τον Τζον Τέρι, παίκτες από την εθνική Γαλλίας, τη Ρόμα και όχι μόνο.

Το κόστος; Η βαλίτσα με οθόνη 19 ιντσών κοστίζει 699 ευρώ και αν θέλετε 24 ίντσες θα πρέπει να δώσετε επιπλέον 200 ευρώ.

«Γνωρίζουμε ότι αυτή η τιμή είναι υψηλή. Ο στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε περισσότερο ώστε το κόστος να γίνει πιο μικρό. Θέλουμε ο καθένας να είναι σε θέση να το έχει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Όμως, δεν θέλουμε ποτέ να θυσιάσουμε την ποιότητα. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, απλά σε μεγαλύτερη κλίμακα».

Have fun with the Game Case @gabimercado25

A post shared by Game Case by JZDesign (@jzdesign_gamecase) on