ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΒAΦΤΙΣΗΣ ΣΤΟ CHEFI ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ

CITYLIFE

Το τραπέζι της βάφτισης στο Chefi θα σου μείνει αξέχαστο

Το boutique restaurant στο Χαλάνδρι που φιλοξενεί τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου.

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και έχει έρθει η ώρα να προγραμματίσουμε τι θα κάνουμε το καλοκαίρι μας. Οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούν καλοκαίρι σκέφτονται τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Υπάρχει, όμως, και ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων που σχεδιάζουν να παντρευτούν τους επόμενους μήνες ή έχουν μόλις γίνει γονείς και σχεδιάζουν την βάφτιση του παιδιού τους. Για όλους αυτούς υπάρχει το Chefi boutique restaurant.

To αγαπημένο μας στέκι πέρα από το πλούσιο και γευστικό μενού του, το οποίο μπορεί ν' απολαύσει ο καθένας μας σε καθημερινή βάση αναλαμβάνει τη διοργάνωση γάμων και βαφτίσεων.

Αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό, μακρυά από τα τετριμμένα κτήματα δεξιώσεων στα περίχωρα της Αττικής για έναν γάμο ή μια βάφτιση τότε το Chefi είναι ο χώρος σου. Για όσους, παραδόξως, δεν το γνωρίζουν πρόκειται για μια μονοκατοικία με ζεστούς χώρους στο 31 της Περικλέους στο Χαλάνδρι.

Ο cosy χώρος σε συνδυασμό με τον καταπράσινο παραμυθένιο κήπο και την χαρούμενη ομάδα εξυπηρέτησης θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το σπίτι σου. Και ποιος δεν θα ήθελε να περάσει μια τόσο σημαντική μέρα της ζωής του σ' ένα χώρο τόσο οικείο όσο το σπίτι του;

Το Chefi διαθέτει το καλύτερο finger food στην πόλη και όπως μας έχει αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξη η Έφη Κότσαπα, ιδιοκήτρια του εστιατορίου: «Στην εσωτερική σάλα, το πάρτι & ο χορός δεν έχει περιορισμό. Στον κήπο μας, η ένταση της μουσικής είναι lounge και ο χορός γίνεται στην εσωτερική σάλα. Ένας πετυχημένος γάμος ή βάφτιση στο Chefi μπορεί να ξεκινήσει Σάββατο και να τελειώσει την Τρίτη!».

Ξέρουμε ότι η οργάνωση ενός γάμου και μιας βάφτισης έχει αρκετό άγχος και περιλαμβάνει μπόλικο προγραμματισμό. Αν, απευθυνθείς στο Chefi δεν θα υπάρχει λόγος να σε προβληματίζει πλέον κάτι, αφού εκεί θα κάνει το πιο fun & fantastic πάρτι που έχεις ονειρευτεί.

Chefi Boutique Restaurant

Περικλέους 31, Χαλάνδρι

Κρατήσεις: τηλ. 2106815774 / E-mail: chefi@chefi.gr

Website: www.chefi.gr

Facebook: CHEFI

Instagram: chefi_restaurant