Η σκηνή που κόπηκε από το «Creed 2» με ξύλο Ρόκι – Ντράγκο! (vid)

Gazzetta team
Η σκηνή που κόπηκε από το «Creed 2» με ξύλο Ρόκι – Ντράγκο! (vid)
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανέβασε βίντεο από τις πρόβες στο Instagram.

Μπορεί το «Creed 2» να ήταν ένα άτυπο σίκουελ του «Ρόκι 4», φέρνοντας ξανά αντιμέτωπους τον Ρόκι Μπαλμπόα του Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Ιβάν Ντράγκο του Ντολφ Λούντγκρεν, αλλά οι δύο βετεράνοι άφησαν τις ανταλλαγές μπουνιών στη νεότερη γενιά (Άντονις Κριντ και Βίκτορ Ντράγκο).
Όμως στο αρχικό σενάριο υπήρχε μία σκηνή όπου οι Ρόκι και Ντράγκο θα θυμόνταν τα νιάτα τους και θα έπαιζαν ξύλο μέσα σε ένα νοσοκομείο. Μάλιστα είχαν γυριστεί και πρόβες για τη συγκεκριμένη σκηνή, αλλά τελικά αυτή δεν μπήκε ποτέ στην ταινία.

Ευτυχώς όμως ο Σταλόνε είναι πολύ δραστήριος και γενναιόδωρος στο Instagram, και ανέβασε το βίντεο με τις πρόβες της κομμένης σκηνής. Όπως μας εξηγεί στη λεζάντα, το ξύλο θα έπεφτε στο νοσοκομείο όπου ο Άντονις νοσηλεύεται μετά από την πρώτη αναμέτρησή του με τον γιο του Ντράγκο. Ο τελευταίος εμφανίζεται εκεί με τηλεοπτικό συνεργείο και με σκοπό να μπει στο δωμάτιο του Άντονις και να τον ξεφτιλίσει, αλλά ο Ρόκι τους σταματάει. «Θα ήταν το κάτι άλλο! Αλλά δυστυχώς κόπηκε... Κρίμα», σχολιάζει ο Σλάι.

Στο βίντεο βλέπουμε τους ηθοποιούς να προβάρουν τη χορογραφία της αναμέτρησης, με μπουνιές στον αέρα. Στην αρχή ο Ρόκι τις τρώει, και πάνω που κάνει την αντεπίθεσή του παρεμβαίνει το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου και τους χωρίζει.

Πλέον ο σταρ των ταινιών είναι ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ως Άντονις Κριντ, και μία τέτοια σκηνή σίγουρα θα του έκλεβε τη δόξα. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που τελικά δεν μπήκε ποτέ στο «Creed II». Αν θέλουμε να δούμε τον Ρόκι να δίνει γροθιές, υπάρχουν πάντα και οι παλιές ταινίες...