Tα lives του Faust είναι ένα μίνι αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική σκηνή

Gazzetta team
Tα lives του Faust είναι ένα μίνι αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική σκηνή
Ανάμεσα σε αυτούς, Αngelika Dusk, Koza Mostra και Imitate Your Mother.

Τα lives του Faust Bar Theatre αρκούν για να προγραμματίσει κανείς τις εξόδους του, μέχρι και τις αρχές του Μάρτη. Το ξεκίνημα για τα events της χρονιάς έγινε από το εξωτερικό και συγκεκριμένα με τους Λονδρέζους Stereo Mc's, ενώ αν κρίνουμε από το πρόγραμμα που ακολουθεί, το 2019 θα συνεχίσει δυναμικά για το ανήσυχο στέκι της Καλαμιώτου.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ANGELIKA DUSK
H Angelika Dusk επιστρέφει μαζί με την μπάντα της, στην καρδιά της πόλης, στον ατμοσφαιρικό χώρο του Faust, για ένα ανατρεπτικό live την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου! Ένα απροσδόκητο playlist με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και μουσικές επιλογές που ενώνουν δεξιοτεχνικά τη rock, τα blues, τη γαλλόφωνη ραπ, την ποπ και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Angelika Dusk. H τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια πειραματίζεται και διευρύνει τη σχέση της με το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο, πάντα υπό τους σκοτεινούς, ηλεκτρικούς ήχους των ροκ επιρροών της.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

DJ SET ME TON ALEX DALLAS & TON NIXXIE
Το Faust σε ένα ακόμη ξεχωριστό DJ set φιλοξενεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου τον Ελληνο-Ελβετό DJ, συνιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κλαμπ της Ζυρίχης, «Zukunft» και δημιουργού του «label Drumpoet», Alex Dallas. Μαζί του, ο συνιδρυτής της αθηναϊκής κολεκτίβας «Come & Save Me», Νίκος Ιατρού, γνωστός ως Nixxie.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

IMITATE YOUR MOTHER
Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του Imitate your mother, επιστρέφουν στο Faust, για ένα ακόμα εκρηκτικό live.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

REBETIEN
Οι Rebetien παρουσιάζουν νέες δικές τους συνθέσεις και διασκευές παλαιών κομματιών βασισμένοι στους ήχους της ελληνικής παράδοσης, της σμυρναίικης και της ρεμπέτικης μουσικής αναδεικνύοντας τον ακουστικό και φυσικό ήχο των οργάνων, επηρεασμένοι από τους ήχους των Βαλκανίων και της Δύσης. Ταξιδεύουν το κοινό τους στον χώρο και στον χρόνο, μεταδίδοντας τη μουσική παράδοση του αστικού λαϊκού τραγουδιού, όπως έχει αποτυπωθεί στους δίσκους γραμμοφώνου και τις πρώτες ηχογραφήσεις της νοσταλγικής εποχής του γραμμοφώνου και τον ήχο της σμυρναίικης ορχήστρας του μεσοπολέμου. Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου θα μας ταξιδέψουν από τη μουσική σκηνή του Faust.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 MAΡΤΙΟΥ


KOZA MOSTRA

Οι Koza Mostra επιστρέφουν την Παρασκευή, 1 Μαρτίου στην Αθήνα και στο Faust Bar-Theatre-Arts, παρουσιάζοντας ένα live αντάξιο της δυναμικής τους, ως ένα από τα πιο δημοφιλή και εκρηκτικά συγκροτήματα της Ethnic / Rock σκηνής. H ιστορία όπως είναι πλέον γνωστό, ξεκινά από τον μουσικοσυνθέτη Ηλία Κόζα το 2012, που δίνει όνομα στο group και δημιουργεί ένα μοναδικό μουσικό κράμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 MAΡΤΙΟΥ

CUBANEROS
Οι Cubaneros είναι ένα eλληνοκουβανικό λάτιν συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2015 από τον πιανίστα Πάνο Παναγόπουλο και τις Κουβανές τραγουδίστριες Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques. Ξεκίνησαν να εμφανίζονται, παίζοντας γνωστά τραγούδια Salsa, Bachata, Cha Cha, Merengue κλπ. Την Κυριακή 3 Μαρτίου σας περιμένουν για ένα μαγευτικό και φυσικά χορευτικό ταξίδι στην Κούβα και τη Λατινική Αμερική με αφετηρία τη σκηνή του FAUST.