Chicken Stories: Το super deal του καλύτερου κοτοπουλάδικου της πόλης

Gazzetta team
Chicken Stories: Το super deal του καλύτερου κοτοπουλάδικου της πόλης
Εσύ πόσα Crispy Chicken Burgers μπορείς να φας;

Κάθε χειμώνα, η ίδια ιστορία.

Γυρνάς από τις διακοπές των Χριστουγέννων και ξεκινούν τα resolutions ενόψει καλοκαιριού. Πάνω, λοιπόν, που έχεις αποφασίσει πως θα σταματήσεις να τρως απ' έξω και θα πηγαίνεις στην δουλειά πάντα με ταπεράκι προκειμένου να φτιάξεις κορμί για την παραλία, εμφανίζεται κάτι και σου χαλάει τον προγραμματισμό (άλλο που δεν ήθελες).

Πρόπερσι μπορεί να ήταν ο αυξημένος όγκος δουλειάς που δεν σου επέτρεπε να μαγειρεύεις και πέρυσι ένας τραυματισμός ο οποίος σου έκοψε το γυμναστήριο και δεν είχες όρεξη να κάνεις σκέτη υγιεινή διατροφή. Φέτος ο πειρασμός που θα σου αλλάξει τον προγραμματισμό ακούει στο όνομα Chicken Stories και συγκεκριμένα στην μεγάλη τους προσφορά με την οποία για κάθε 1 Crispy Burger της επιλογής σου, παίρνεις και ένα δώρο*.

Η παραπάνω παράγραφος λέει την μισή αλήθεια. Μπορεί να μπαίνει προσωρινά στην άκρη ο προγραμματισμός σου με τα τάπερ, ωστόσο τα burgers των Chicken Stories μπορεί να φτιάχνονται γρήγορα, αλλά είναι υγιεινά αφού περιέχουν μόνο φρέσκα ελληνικά κοτόπουλα.

Άρα πού καταλήγεις πάλι; Στο «θέλω κάτι γρήγορο, αλλά υγιεινό, για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Και το θέλω σήμερα».

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι χρησιμοποιεί μόνο φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο, πάντως δεν έχει καμία σχέση με το κλασικό φαστφουντάδικο που αν περάσει λίγη ώρα, η φτερούγα ή το burger σπάνε ακόμη και τζάμι.

Μεταξύ μας, η ποιοτική πρώτη ύλη δεν κρύβεται. Ούτε η έλλειψή της. Όλα άλλωστε, παρασκευάζονται επί τόπου, σαν να έχετε βάλει μπρος το barbeque στο σπίτι και παράλληλα μαζεύεται η οικογένεια. Μάλλον αυτό εννοούν στο Chicken Stories όταν λένε «It's a Family Affair».

*Ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω e-food.

**Η προσφορά ξεκίνησε στις 18/2 και ισχύει για 3 εβδομάδες.

Chicken Stories: Ηρώων Πολυτεχνείου 8, Πλατεία Αγ. Παρασκευής. Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 01:00