Skyfall: Βρήκαμε το bar-restaurant που πρέπει να επισκεφτείς σήμερα

Gazzetta team
Skyfall: Βρήκαμε το bar-restaurant που πρέπει να επισκεφτείς σήμερα
Πλάι στον λόφο του Αρδηττού βρίσκεται το μαγαζί με μία από της ωραιότερες θέες στην Ευρώπη.

Ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου είναι ο ωραιότερος δρόμος της Ευρώπης. Ή έστω ένας από τους ωραιότερους.

Αν ισχύει το παραπάνω (που ισχύει) τότε μια θέα η οποία συνδυάζει όλα όσα βλέπει κάποιος διασχίζοντας την Αρεοπαγίτου συν τον Λυκαβηττό, το Καλλιμάρμαρο, το Ζάππειο και μεγάλο ακόμα κομμάτι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο ωραίες θέες στην Ευρώπη;

Αυτή τη θέα μπορείς να απολαύσεις όσο δοκιμάζεις εκλεπτυσμένα πιάτα ή γεύεσαι το αγαπημένο σου κοκτέιλ στο Skyfall cocktail & food bar, στο 1 της Μάρκου Μουσούρου στο Μετς.

Αν δεν είσαι γνώστης της περιοχής, το Skyfall βρίσκεται ακριβώς μετά το Λόφο του Αρδηττού, όπως κατεβαίνεις την Βασιλέως Κωνσταντίνου προς Βουλιαγμένης και είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών του.

Αποτελεί ιδανικό χώρο για υποψήφια ζευγάρια που θέλουν να βγουν εκεί το πρώτο τους ραντεβού, αλλά και για παρέες που αποζητούν ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά.

Ακόμη είναι το τέλειο μέρος για σεμινάρια, business meetings γαμήλια parties και βαφτίσεις.

Ο χώρος του χωρίζεται σε δύο επίπεδα το Bar και το Restaurant, έχοντας ως κοινό παρανοµαστή την κουζίνα. Εκεί όπου δηµιουργούνται μοναδικές γεύσεις, από finger food και tapas μέχρι εξαιρετικά tailor made πιάτα. Ενώ η βεράντα και η ταράτσα του προσφέρουν (μην επαναλαμβανόμαστε) μία από τις καλύτερες θέες στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στην κουζίνα του, πέρα από τα πιάτα που μπορεί να φτιάξει ο chef απαντώντας στις επιθυμίες των πελατών, από το υπάρχον μενού ξεχωρίζουν επιλογές όπως τα μπιφτέκια πάπιας, το οσομπούκο και το T-bone μαγειρεμένο με sous vide. Όσον αφορά τα ποτά, το Skyfall διαθέτει πλούσια κάβα και signature cocktails από τους διάσημους bartenders του.

Η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη κι όλοι ψάχνουμε ένα μέρος από το οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε όσο μεγαλύτερο κομμάτι της γίνεται.

Το Skyfall αποτελεί πλέον το μέρος αυτό και είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει το νέο σου αγαπημένο σου μαγαζί στην πόλη.

ΥΓ. Ετοιμάσου να ρίξεις το Instagram με τις φωτογραφίες που θα βγάλεις από την ταράτσα του.

Skyfall, Μάρκου Μουσούρου, 11636, Αθήνα, τηλ: 210 9210098, Facebook