Λευκή Συμφωνία: Ένα live party στο ΑΝ Club!

Gazzetta team
Λευκή Συμφωνία: Ένα live party στο ΑΝ Club!
Οι θρυλικοί ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ κατεβαίνουν τα σκαλιά του An club έπειτα από περίπου 23 χρόνια, για να γιορτάσουν τις επανακυκλοφορίες δύο ιστορικών άλμπουμ (Μυστικοί Κήποι και Χρώματα), σε ένα μοναδικό LIVE - PARTY!

Πρόκειται για τον 1ο και 4ο δίσκο που άφησαν εποχή στην εγχώρια δισκογραφία! Οι ''Μυστικοί Κήποι'' επιστρέφουν με ανανεωμένο artwork, - βιολετί βινύλιο και 4 ακυκλοφόρητα κομμάτια, δημιουργίες του 1986, ενώ στα ''Χρώματα'' εκτός από το επίσης νέο artwork θα εμπεριέχονται 2 bonus tracks τα οποία είχαν κυκλοφορήσει το 1996, μόνο σε cd έκδοση + 2 τελείως ακυκλοφόρητα κομμάτια της ίδιας εποχής σε μπλε βινύλιο!

Η συναυλία - γιορτή στο An, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, θα περιλαμβάνει μια σετ λιστ με κομμάτια αποκλειστικά από τα δύο άλμπουμ, αλλά και ακυκλοφόρητα που θα ακουστούν ζωντανά για πρώτη φορά!

Ο νέος χρόνος υποδέχεται 2 σημαντικές κυκλοφορίες απο τις The Lab records και Labyrinth Of Thoughts records!

*Αξίζει να γνωρίζεις:

Ένα από τα επιδραστικότερα και σημαντικότερα συγκροτήματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής ήταν και είναι αναμφισβήτητα η ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Κυκλοφόρησαν 4 δίσκους, o καθένας από τους οποίους έχει αφήσει ανεξίτηλο το μουσικό του στίγμα, στο μουσικό ύφος που υπηρέτησε.

Οι Labyrinth of thoughts records και Τhe Lab records επανακυκλοφορούν σε βινύλιο, τα albums «Μυστικοί Κήποι» (1986) και «Χρώματα» (1996).

Με νέο mastering, από τις αναλογικές μπομπίνες, των studio τραγουδιών από τον Νίκο Στυλίδη της Labyrinth of thoughts records, ενώ το ανανεωμένο artwork έχει επιμεληθεί η Melanie Merges Δημητρίου.

Μυστικοί κήποι (2019 LP reissue)

Oι «Μυστικοί Κήποι» υπήρξαν το θεμέλιο του new wave – gothic rock – dark wave ήχου με ελληνικό στίχο στη χώρα μας, αφού η επίδραση του δίσκου είναι καταλυτική μέχρι τις μέρες μας. Η πρώτη έκδοση περιείχε 6 συνθέσεις. Στην τωρινή επανέκδοση, (βιολετί βινύλιο), στην Α’ πλευρά υπάρχει επιπλέον το ακυκλοφόρητο studio κομμάτι «Μελαγχολία», ηχογραφημένο την ίδια περίοδο με τα υπόλοιπα. Παρουσιάζοντας έτσι τους «Μ.Κ.» για πρώτη φορά στην ολότητά τους, μετά από 33 χρόνια.

Η Β’ πλευρά, περιλαμβάνει ένα πραγματικό ηχητικό ντοκουμέντο.

7 συνθέσεις από live που έδωσε η μπάντα στην πτέρυγα ανηλίκων των φυλακών Κορυδαλλού την Πρωτοχρονιά του 1986 και είχε μεταδοθεί ζωντανά από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Εδώ, επίσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα «Κάποια μορφή θανάτου», «Πανικός» και «Υγρό καρδιακό άρωμα».

Χρώματα (2019 LP reissue)

Τα "Χρώματα" είναι ένας κατά βάση progressive rock δίσκος που ξεχείλιζε από ενέργεια και δύναμη. Με τον τραγουδιστή και στιχουργό της μπάντας, Θοδωρή Δημητρίου, να γράφει τους καλύτερους ίσως στίχους του, που έχουν αποτυπωθεί δισκογραφικά μέχρι τώρα.

14 υπέροχες συνθέσεις – μικρές ιστορίες που οδηγούσαν σε ένα δαιδαλώδες, μελωδικό και ταυτόχρονα ερεβώδες ηχοτοπίο που νομίζουμε πως ήταν και ο στόχος της μπάντας να βρει και να καταλήξει από την αρχή της ύπαρξής της.

Κυκλοφόρησαν όμως λίγο πριν την διάλυσή της, με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την αναγνωρισιμότητά του.

Στην τωρινή επανέκδοση, (μπλε βινύλιο), περιλαμβάνονται σαν bonus τα «Σε καλώ» και «Δεν θα έχεις χαθεί» που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην πρώτη έκδοση του βινυλίου το 1996.

Ακόμα, οι ακυκλοφόρητες συνθέσεις «Ελεύθερη πτώση από τον ήλιο» και «Κάτι πιο μεγάλο από τη ζωή» οι οποίες είχαν ηχογραφηθεί την ίδια περίοδο, αλλά δεν υπήρχαν σε καμία έκδοση του album μέχρι τώρα.