Ο Τζον Σνόου τα βρήκε σκούρα στην τελευταία σεζόν του GoT: «Φτιάχτηκε για να μας τσακίσει» (vid)

Gazzetta team
Ο Τζον Σνόου τα βρήκε σκούρα στην τελευταία σεζόν του GoT: «Φτιάχτηκε για να μας τσακίσει» (vid)
Ο Τζον Σνόου δεν πέρασε καλά στα τελευταία γυρίσματα του Game Of Thrones και αυτό βγαίνει και προς τα έξω.

Στον Κιτ Χάρινγκτον παραδόξως δεν θα λείψουν τα πάντα από το Game of Thrones.

Ποζάροντας για το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουάριος/Φεβρουάριος του αυστραλιανού GQ ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της όγδοης και τελευταίας σεζόν παραήταν έντονα για τα γούστα του, σε σημείο να την σιχαθεί!

«Η τελευταία σεζόν φάνηκε σαν να σχεδιάστηκε για να μας τσακίσει. Όλοι μας ήμασταν ερείπια στο τέλος. Δεν ξέρω αν κλαίγαμε επειδή λυπόμασταν που τελείωνε ή επειδή ήταν τόσο κουραστική», αναφέρει στην συνέντευξή του ο ηθοποιός για να συμπληρώσει: «Ήμασταν εντελώς άυπνοι. Ήταν σαν να είχε σχεδιαστεί για να σε κάνει να σκεφτείς, "Εντάξει, βασικά το σιχάθηκα όλο αυτό". Θυμάμαι όλοι τριγυρίζουν πριν το τέλος και να λένε, "Αρκετά ως εδώ. Το λατρεύω, ήταν ό,τι καλύτερο στη ζωή μου, κάποια μέρα θα μου λείψει, αλλά τελείωσα"».

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να γίνει περισσότερο κατανοητός, εξήγησε πως του λείπει ένα είδος ρουτίνας:

«Νομίζω πως όσοι δεν δουλεύουν στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση δεν συνειδητοποιούν πώς μπορεί να σε αποσυντονίσει το να βρίσκεσαι όλη την ώρα μακριά από το σπίτι σου. [...] Η διαδικασία του να πηγαίνεις στην δουλειά, να περνάς μια μέρα με τους συναδέλφους σου, να επιστρέφεις πίσω στην οικογένειά σου, να μαγειρεύεις, να έχεις πράγματα στο ψυγείο... μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι αυτό για το οποίο ανυπομονώ περισσότερο. Μετά από 9 χρόνια θα είμαι σπίτι μου. Σε ένα μέρος. Στάσιμος».

Μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου επεσήμανε επίσης ότι ανυπομονεί να αποκτήσει ένα πιο σταθερό ωράριο εργασίας, αλλά και να έχει περισσότερο χρόνο με την σύζυγό του Ρόουζ Λέσλι, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο.

«Πολύς κόσμος γνωρίζει το άλλο του μισό στη δουλειά. Η δική μας δουλειά απλώς έτυχε να είναι αυτό θρυλικό τηλεοπτικό σόου. Μου ήρθε πρόσφατα και δεν έχω ιδέα αν θα γίνει, αλλά σκέψου εγώ και η Ρόουζ να κάνουμε παιδιά. Θα έχουν την δυνατότητα να δουν το πώς κατέληξαν μαζί οι γονείς τους από την αρχή. Κάτι που νομίζω πως είναι υπέροχο. [...] Ευχαριστώ την σειρά για όλα. Αλλά περισσότερο από όλα, την ευχαριστώ που με σύστησε στην Ρόουζ», καταλήγει.

Πηγή: reader.gr