SPYRO Reignited Trilogy: Ο αγαπημένος δράκος επιστρέφει!

Gazzetta team
SPYRO Reignited Trilogy: Ο αγαπημένος δράκος επιστρέφει!
Οι ίδιες απίστευτες σβούρες, η ίδια μοναδική συμπεριφορά του αγαπημένου Spyro τώρα σε μοναδικά HD γραφικά.

Ο Spyro επιστρέφει όπως ποτέ άλλοτε στη συλλογή παιχνιδιών Spyro ™ Reignited Trilogy.

Tα 3 μοναδικά αρχικά παιχνίδια Spyro ™ the Dragon, Spyro ™ 2: Rage's Rage! και Spyro ™: year of the dragon σε μια μοναδική συλλογή.

Εξερευνήστε τις σφαίρες, συναντήστε ξανά αγαπημένους ήρωες και ξαναζήστε τις περιπέτειες με νέα μοναδικά γραφικά. Γιατί όταν υπάρχει μια σφαίρα που χρειάζεται εξερεύνηση, υπάρχει μόνο ένας δράκος για να καλέσετε.

Spyro™ the Dragon

Ο Gnasty Gnorc επέστρεψε από την εξορία και έχει εξαπολύσει την κακή μαγεία στα Dragon Realms, παγιδεύοντας τους Δράκους σε κρυστάλλους και ανεβάζοντας έναν στρατό των Gnorcs. Ο Spyro, με τον φίλο του Sparx the Dragonfly, είναι ο μόνος Δράκος που μπορεί να διασχίσει τους έξι Homeworlds, να ελευθερώσει τους Δράκους και να σώσει την ημέρα. Οδηγήστε τον Spyro στο Dragon Realms, καίγοντας πολύχρωμους εχθρούς με τη φλογερή του αναπνοή και συναντώντας αμέτρητους γρίφους και περιπέτειες στην πορεία.

Spyro™ 2: Ripto’s Rage!

Ο Spyro μεταφέρθηκε στη γη του Αβαλάρ για να νικήσει τον κακό μάγο Ripto που έφερε πόλεμο στους κόσμους του Avalar. Κάθε Homeworld κρατείται αιχμάλωτο από τον Ripto και τους υπηρέτες του, και εναπόκειται στον Spyro να τους νικήσει και να φέρει την ειρήνη στα σφαίρα του Avalar. Σε αυτή την περιπέτεια, ο Spyro θα πρέπει να νικήσει τους κακούς, ενώ ολοκληρώνει μοναδικές προκλήσεις, όπως κυνήγι παράξενων ζώων, σκοποβολή και μονομαχίες με πεινασμένους δεινόσαυρους.

Spyro™: Year of the Dragon

Τα βασίλεια του δράκου γιορτάζουν το «Έτος του Δράκου» όταν μια μυστηριώδης φιγούρα αναδύεται για να κλέψει όλα τα αυγά του Δράκου. Κάτω από το ξόρκι του κακού Μαγείας, ένας στρατός του Rhynocs φρουρεί τώρα τα ανήμπορα αυγά στα Forgotten Realms. Με νέους και παλιούς φίλους, ο Spyro βρίσκεται σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τα χαμένα αυγά, να νικήσει τον στρατό Rhynoc και να σταματήσει την κακή Μαγεία.