Christmas Spirits 2019: Αυτά είναι τα ποτά των γιορτών (pics)

Gazzetta team
Christmas Spirits 2019: Αυτά είναι τα ποτά των γιορτών (pics)
Ίσως η πιο χαρούμενη και μαγική περίοδος του χρόνου, αυτή των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών!

Έρχονται στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης και αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσετε χρόνο μαζί τους και να ανταλλάξετε δώρα!

Γιορτάστε αυτά τα Χριστούγεννα μαζί με του αγαπημένους σας και μοιραστείτε μαζί τους εκλεκτά αποστάγματα άριστης ποιότητας.

Κορυφαίες ετικέτες ποτών με διαχρονική αξία, premium spirits και συλλεκτικέ εκδόσεις φιαλών συνθέτουν ιδιαίτερε επιλογές δώρων για αυτέ τι γιορτές . Ξεχωριστές προτάσεις που θα συντροφεύσουν τα εορταστικά gatherings στο σπίτι με φίλους, αλλά και μία εξαίρετη πρόταση δώρου για τι επισκέψεις σε γιορτινά τραπέζια.

Βρείτε αυτό που ταιριάζει στη δική σας περίσταση:

WHITE WALKER BY JOHNNIE WALKER

Το Johnnie Walker παρουσιάζει το White Walker by Johnnie Walker,με αφορμή τον εορτασμό της τελευταίας σεζόν της σειράς της HBO Game of Thrones, που έχει δεχθεί εξαιρετικές κριτικές. Αυτό το νέο, συλλεκτικό ουίσκι, είναι εμπνευσμένο από τους πιο αινιγματικούς και τρομακτικούς χαρακτήρες της σειράς – τους White Walkers. Στην καρδιά αυτού του νέου blend είναι τα single malt whiskies Cardhu και Clynelish – ένα από τα βορειότερα αποστακτήρια της
Σκωτίας. Σερβίρεται κατευθείαν από την κατάψυξη, με τη φιάλη να διαθέτει τεχνολογία μελανιών που αποκαλύπτει ένα κρυφό μήνυμα όταν παγώσει. Η συλλεκτική έκδοση είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες κάβες και σημεία πώλησης μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 36,71€- 700 ml.

JOHNNIE WALKER BLACK LABEL

Το Johnnie Walker αποτελεί τo No1. Scotch Whisky παγκοσμίως, που απολαμβάνουν άνθρωποι σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο. Υποδεχτείτε τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου με το Johnnie Walker Black Label και απολαύστε το ξεχωριστό αυτό scotch whisky παρέα μαζί τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το ιδανικό δώρο για αυτού που πορεύονται μαζί και αξίζουν το καλύτερο.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 30€ – 700 ml.

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

Το Johnnie Walker Blue Label είναι ένα ασύγκριτο αριστούργημα, το οποίο παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας και σπάνια ουίσκι. Μόνο ένα στα δέκα χιλιάδες βαρέλια έχει αυτή την μοναδική ποιότητα, το χαρακτήρα και τη γεύση που απαιτούνται, για να προσφέρουν τη μοναδική αυτή γεύση, που φέρει την υπογραφή του Johnnie Walker Blue Label. Μέσα σε κάθε φιάλη Johnnie Walker Blue Label περιλαμβάνεται ένα βελούδινο, απαλό και «ζωντανό» scotch
ουίσκι με πολλαπλά στρώματα γεύσεων από φρούτα, μπαχαρικά και νότες καπνού. Ένα ξεχωριστό ουίσκι για ξεχωριστές περιστάσεις.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 175 €- 700 ml.

CARDHU 12 YEARS OLD SINGLE MALT WHISKY

Η Helen Cumming, πριν από 200 χρόνια δημιούργησε το single malt whisky Cardhu, ένα από τα πιο εμβληματικά whisky, εξυψώνοντας την αξία των σχέσεων που διαρκούν στο χρόνο και μας προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες. Συνήθιζε να ανεμίζει τη σημαία της, δίνοντας σήμα στα κοντινά αποστακτήρια για την άφιξη φοροεισπρακτόρων στο Speyside της Σκωτίας. Έτσι, ένωσε μια κοινότητα με κοινές αξίες, αναδεικνύοντας πως ό,τι αξίζει, διαρκεί στο χρόνο! Αυτό το γενναιόδωρο πνεύμα βρίσκεται σε κάθε σταγόνα Cardhu. Απαλή γεμάτη γεύση με γλυκιές αναφορές βανίλιας σε μια τέλεια ισορροπία με το φρουτώδη χαρακτήρα του, το Cardhu ξεχωρίζει για τα αρώματα φρέσκου μήλου και αχλαδιού, καθώς και τις νότες μελιού και ξηρών καρπών.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 35,40€ – 700 ml.

CÎROC VODKA

Η CÎROC Vodka σε συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό οίκο μόδας Moschino παρουσιάζει μια ειδικά σχεδιασμένη limited edition φιάλη. H φιάλη σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τον Jeremy Scott, creative director της Moschino και συνδυάζει τις iconic χρυσές αλυσίδες του οίκου και τα εκκεντρικά χρυσά γράμματα με το μοναδικό γαλάζιο χρώμα της CÎROC, ενώ έχει το σήμα της ειρήνης στο κέντρο του μπουκαλιού. Μία πραγματικά μοντέρνα βότκα, που ξεχωρίζει με τη μοναδική της γεύση και στυλ, και ταιριάζει σε κάθε κοκτέιλ και περίσταση. Σε αντίθεση με τις περισσότερες βότκες που παρασκευάζονται από δημητριακά, η CÎROC αποστάζεται πέντε φορές από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια στο ιστορικό αποστακτήριο Distillerie de Chevanceaux στο γαλλικό Νότο. Απαλή και παιχνιδιάρικα εκλεπτυσμένη, η CÎROCTM έχει την απόλυτα εξαιρετική γεύση και ποιότητα που αντικατοπτρίζει τον εορτασμό σε κάθε μπουκάλι. Η συλλεκτική CÎROC x Moschino είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες κάβες σε όλη την Ελλάδα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 36,50€- 700ml.

ΡΟΥΜΙ ZACAPA SOLERA 23

Το ρούμι Zacapa ωριμάζει στην Γουατεμάλα στα 2.300 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας στο "Σπίτι πάνω από τα σύννεφα", όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν, μεταξύ βουνών με ενεργά ηφαίστεια και πράσινα τοπία. Στην παραγωγή του τίποτα δεν γίνεται βιαστικά. Από τη συγκομιδή της πρώτης ύλης και την απόσταξη του μελιού ζαχαροκάλαμου, ως και την τοποθέτηση του παραδοσιακού ψάθινου δαχτυλιδιού (petate) στη βάση της φιάλης, το Zacapa Solera 23 είναι η επιλογή αυτών που γνωρίζουν από ρούμι. Το απόλυτο δώρο για να συνοδεύσετε το γεύμα σας στο γιορτινό τραπέζι και να απολαύσετε διασκεδαστικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς όλα τα πράγματα που πραγματικά αξίζουν χρειάζονται χρόνο. Μια ευκαιρία να ρίξετε για λίγο τους ρυθμούς και να εκτιμήσετε το τώρα!

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 54,50 € – 700 ml.

ROE & CO

Το Roe & Co ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του George Roe, ενός εκ των πρωτοπόρων της χρυσής εποχής του Irish whiskey του 19oυ αιώνα. Αυτό το πολυτελές και απαλό Irish blend είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της master distiller Carolin Martin και μιας επιλεγμένης ομάδας ιρλανδών bartender, οι οποίοι και επέλεξαν αποθέματα από τα καλύτερα ιρλανδικά malt και grain whiskeys. Αυτές τις γιορτές αναδείξτε και εσείς τον bartender που κρύβεται μέσα σας και δημιουργείστε για τους αγαπημένους σας ιδιαίτερες προτάσεις σερβιρίσματος.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 30€ -700 ml.

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL GHOST AND RARE PORT ELLEN

Το απόλυτο δώρο για συλλέκτες και τους λάτρεις του whisky. Ο περίφημος Οίκος Johnnie Walker ανακοίνωσε ένα νέο περιορισμένης έκδοσης blend, αυτό του Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Port Ellen. Πρόκειται για το δεύτερο blended whisky που προέρχεται από τα σπάνια αποθέματα του Johnnie Walker Blue Label και συγκεκριμένα από αναντικατάστατα ουίσκι από αποστακτήρια «φαντάσματα». Στην καρδιά αυτού του limited edition αποστάγματος συναντάμε το single malt Port Ellen, από το αποστακτήριο «φάντασμα» του Islay, το όποιο σταμάτησε να λειτουργεί το 1983 – γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο ακριβοθώρητα και περιζήτητα single malts σε όλο τον κόσμο. Το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Port Ellen θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, στις 17 Δεκεμβρίου 2018 σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 310 € – 700 ml